Meer informatie over de bezorging van onze pakketten.

Na het behandelen van uw bestelling kunt u kiezen uit verschillende transportbedrijven:

Exapaq / DPD – TNT

De levertijden na het door ons versturen van uw bestelling lopen uiteen van gemiddeld 24/48 uur met TNT tot 3-4 werkdagen met Exapaq / DPD.

Voor sommige producten, met name de objecten zoals klokken, mokken, spelletjes etc. zijn de wachttijden iets langer. Is de levertijd belangrijk dan kunt u meteen na uw bestelling en betaling contact met ons opnemen. Ook voor de bezorging in andere landen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Het drukwerk komt uit ons hoofdkantoor in Frankrijk. Let daarom ook op Franse feestdagen die de leveringsdatum kunnen veranderen.

Zokaartjes/Carteland kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen als gevolg van stakingen of fouten van transportbedrijven.

LET OP: de transportbedrijven bezorgen niet op postbussen. Voor een fout adres of een adres dat niet compleet is is extra vertraging verbonden. Na 10 tot 30 dagen komt het pakketje dan weer terug bij Carteland. Voor het opnieuw versturen van uw bestelling zijn we genoodzaakt opnieuw verzendkosten te vragen.