Doopkaartje jongen - Amulet

Beschikbare soorten papier ?

Cartomat Hoge kwaliteit zijdeglans

Afwerking Extra coating in mat of hoogglans voor een betere bescherming en mooier resultaat

Creatie Prachtige textuur voor een extra chic resultaat

Parelmoerglans Parelmoer en zilver tinten voor een modern resultaat

- Dalende prijzen

AANBIEDING: Kaart + druk + envelop


Prijsoverzicht

AantalPrijs
spinner carteland

per stuk

Totaal: €2.27

Een vraag
Mail: contact@zokaartjes.com

Retro boy– Zokaartjes

Mooi portret van uw kind na de geboorte, bij de doopviering of communie. Pastelblauwe kleur, leuk voor jongens. Onvergetelijk omlijst op deze klassieke en tijdloze manier. Leuk om naar iedereen op te sturen en om nooit te vergeten. Vierkant formaat met aan de achterzijde dezelfde omlijsting waar u ook tekst in kunt zetten. Ook in andere formaten te krijgen zoals boeklegger, tafelkaart, uitnodiging enz.

Uw ceremonie.

Vaak kunt u uw wensen kenbaar maken in de kerk voor de ceremonie. Zo kunt u uw kaartjes personaliseren, maar ook uw ceremonie! Een mooie ceremonie voor de doop van uw kindje is een herinnering die u altijd zal bijstaan. U stuurt uw doop uitnodiging naar een select groepje om bij u in de kerk te zijn. Gaan deze mensen ook mee eten later of heeft u een groter gezelschap voor het diner uitgenodigd? Met Zokaartjes.com maakt u voor elke groep een aparte doopkaart. Simpel toch?

 

Doopkaart teksten

Al zes maanden zijn is Angelina ons lichtje. Wij willen haar het licht van de Heer laten zien op 20 mei om 11 uur in de Grote kerk wordt zij gedoopt. Wij zouden verheugd zijn u er bij kunt zijn

  • Aantal foto's 1 foto
  • Formaat Vierkant
  • Breedte 14,5
  • Hoogte 15
  • Gelegenheid Doopviering
  • Thema Vintage
  • By Zokaartjes Jongen

Proefexemplaar aanvragen €2.99

Bestel een proefexemplaar met eigen foto en tekst. Onze productie- en levertijden zijn gebaseerd op maandag t/m vrijdag werkdagen. €2.27 Proefdrukken of losse kaarten gaan met de reguliere post en kunnen helaas niet gevolgd worden.


Dit kan 5-8 werkdagen na productie in beslag nemen.