Doopkaartje jongen Amulet

Retro boy– Zokaartjes

Mooi portret van uw kind na de geboorte, bij de doopviering of communie. Pastelblauwe kleur, leuk voor jongens. Onvergetelijk omlijst op deze klassieke en tijdloze manier. Leuk om naar iedereen op te sturen en om nooit te vergeten. Vierkant formaat met aan de achterzijde dezelfde omlijsting waar u ook tekst in kunt zetten. Ook in andere formaten te krijgen zoals boeklegger, tafelkaart, uitnodiging enz.

Uw ceremonie.

Vaak kunt u uw wensen kenbaar maken in de kerk voor de ceremonie. Zo kunt u uw kaartjes personaliseren, maar ook uw ceremonie! Een mooie ceremonie voor de doop van uw kindje is een herinnering die u altijd zal bijstaan. U stuurt uw doop uitnodiging naar een select groepje om bij u in de kerk te zijn. Gaan deze mensen ook mee eten later of heeft u een groter gezelschap voor het diner uitgenodigd? Met Zokaartjes.com maakt u voor elke groep een aparte doopkaart. Simpel toch?

 

Doopkaart teksten

Al zes maanden zijn is Angelina ons lichtje. Wij willen haar het licht van de Heer laten zien op 20 mei om 11 uur in de Grote kerk wordt zij gedoopt. Wij zouden verheugd zijn u er bij kunt zijn

  • Doopkaartje jongen - Amulet 11156 thumb
  • Doopkaartje jongen - Amulet 11157 thumb
  • Doopkaartje jongen - Amulet 18510 thumb

Tarieven: vanaf €1.08

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering