Doopkaartje jongen - Retro blauw-bruin

Beschikbare soorten papier ?

Cartomat Hoge kwaliteit zijdeglans

Afwerking Extra coating in mat of hoogglans voor een betere bescherming en mooier resultaat

Creatie Prachtige textuur voor een extra chic resultaat

Parelmoerglans Parelmoer en zilver tinten voor een modern resultaat

- Dalende prijzen

AANBIEDING: Kaart + druk + envelop


Prijsoverzicht

AantalPrijs
spinner carteland

per stuk

Totaal: €2.27

Een vraag
Mail: contact@zokaartjes.com

Retro boy– Zokaartjes

Leuk retrogevoel bij dit bruin blauwe doopkaartje met z'n vrolijke bolletjes, de versierde omlijsting met daarin een personaliseerbare foto. Kies van uw computer de foto van uw keuze en laadt deze in de Zokaartjes applicatie. De foto wordt vervolgens automatisch verwerkt en zo behandeld. Een Christelijk kruis siert de kaart. Geschikt voor meerdere toepassingen en gedrukt op 300 grams papier. Ook in andere formaten te krijgen zoals boeklegger, tafelkaart, uitnodiging enz.

lieve kaartjes.

een mooie ceremonie voor de doop van uw kindje is een herinnering die u altijd zal bijstaan. U stuurt uw doop uitnodiging naar een select groepje om bij u de kerk te zijn. Gaan deze mensen ook mee eten later of heeft u een groter gezelschap voor het diner uitgenodigd? Met Zokaartjes.com maakt u voor elke groep een aparte doopkaart. Simpel toch?

 

Doopkaart teksten

Al zes maanden zijn is Angelina ons lichtje. Wij willen haar het licht van de Heer laten zien op 20 mei om 11 uur in de Grote kerk wordt zij gedoopt. Wij zouden verheugd zijn u er bij kunt zijn

  • Aantal foto's 1 foto
  • Formaat Vierkant
  • Breedte 14,5
  • Hoogte 15
  • Gelegenheid Doopviering
  • Thema Fleurs
  • By Zokaartjes Jongen

Proefexemplaar aanvragen €2.99

Bestel een proefexemplaar met eigen foto en tekst. Onze productie- en levertijden zijn gebaseerd op maandag t/m vrijdag werkdagen. €2.27 Proefdrukken of losse kaarten gaan met de reguliere post en kunnen helaas niet gevolgd worden.


Dit kan 5-8 werkdagen na productie in beslag nemen.