Doopkaartje jongen Retro blauw-bruin

Retro boy– Zokaartjes

Leuk retrogevoel bij dit bruin blauwe doopkaartje met z'n vrolijke bolletjes, de versierde omlijsting met daarin een personaliseerbare foto. Kies van uw computer de foto van uw keuze en laadt deze in de Zokaartjes applicatie. De foto wordt vervolgens automatisch verwerkt en zo behandeld. Een Christelijk kruis siert de kaart. Geschikt voor meerdere toepassingen en gedrukt op 300 grams papier. Ook in andere formaten te krijgen zoals boeklegger, tafelkaart, uitnodiging enz.

lieve kaartjes.

een mooie ceremonie voor de doop van uw kindje is een herinnering die u altijd zal bijstaan. U stuurt uw doop uitnodiging naar een select groepje om bij u de kerk te zijn. Gaan deze mensen ook mee eten later of heeft u een groter gezelschap voor het diner uitgenodigd? Met Zokaartjes.com maakt u voor elke groep een aparte doopkaart. Simpel toch?

 

Doopkaart teksten

Al zes maanden zijn is Angelina ons lichtje. Wij willen haar het licht van de Heer laten zien op 20 mei om 11 uur in de Grote kerk wordt zij gedoopt. Wij zouden verheugd zijn u er bij kunt zijn

  • Doopkaartje jongen - Retro blauw-bruin 11162 thumb

Tarieven: vanaf €1.08

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering