Doopkaartje meisje Drieluik met doopviering

Retro boy– Zokaartjes

Modern doopkaartje waar u prachtige foto's op kunt zetten. Laad uw eigen foto's in via uw computer en laat iedereen zien hoe de doopviering is verlopen op dit bedankkaartje. Witte achtergrond met lichtgroen blok in het midden. Daaroverheen 3 vakken waarin uw foto's kunnen schitteren. Liggend formaat dat zich ook lenen voor andere gelegenheden en doelen zoals uitnodiging, menukaart enz.

Uw ceremonie.

Vaak kunt u uw wensen kenbaar maken in de kerk voor de ceremonie. Een persoonlijke ceremonie is toch heel mooi?! Een mooie ceremonie voor de doop van uw kindje is een herinnering die u altijd zal bijstaan. U stuurt uw doop uitnodiging naar een select groepje om bij u de kerk te zijn. Gaan deze mensen ook mee eten later of heeft u een groter gezelschap voor het diner uitgenodigd? Met Zokaartjes.com maakt u voor elke groep een aparte doopkaart. Simpel toch?

 

Doopkaart teksten

Al zes maanden zijn is Angelina ons lichtje. Wij willen haar het licht van de Heer laten zien op 20 mei om 11 uur in de Grote kerk wordt zij gedoopt. Wij zouden verheugd zijn u er bij kunt zijn

  • Doopkaartje meisje - Drieluik met doopviering 11303 thumb
  • Doopkaartje meisje - Drieluik met doopviering 11304 thumb
  • Doopkaartje meisje - Drieluik met doopviering 18241 thumb

Tarieven: vanaf €1.08

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering