Doopkaartje meisje Fotolijst

Blauwe kader - Zokaartjes

Origineel fotolijstje met lieve stipjes op deze kaart die u kunt gebruiken als communiekaart of voor een andere gelegenheid. Op een lichte achtergrond. Een mooi kruis en verder haar naam. Achterop de kaart staat een zelfde versiering waarin u de naam kunt zetten, of een getal, of datum. Gedrukt op 300 grams papier. Geschikt als doopkaart, maar ook als bedankkaart, boeklegger, menu, tafelkaartje enz.

Een zacht kaartje.

Uw eigen doopkaartje maakt u zelf bij Zokaartjes. U kunt uw eigen foto’s en illustraties laden in onze kaartjesmaker. Pas de illustraties aan, verander de kleuren en de lettertypes. Het is uw zelfgemaakte kaart geworden. Wat doen u na de dienst? Misschien een kopje koffie met gebak of een lekkere lunch? Nodig iedereen uit me deze mooie doopkaart.

 

Doopkaart teksten

Noortje wordt op 7 November gedoopt en wij hopen dat u daar graag bij wilt zijn. Het zou ons heel blij maken als u in het wit wilt komen zodat Noortje niet de enige is die deze mooie kleur draagt. Na de dienst organiseren wij een lunch bij ons thuis. U bent welkom om de maaltijd met ons te delen. Vriendelijke groet, Familie de Vries!

  • Doopkaartje meisje - Fotolijst 11154 thumb
  • Doopkaartje meisje - Fotolijst 11155 thumb
  • Doopkaartje meisje - Fotolijst 18492 thumb

Tarieven: vanaf €1.08

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering