Doopkaartje meisje - Fotolijst

Beschikbare soorten papier ?

Cartomat Hoge kwaliteit zijdeglans

Afwerking Extra coating in mat of hoogglans voor een betere bescherming en mooier resultaat

Creatie Prachtige textuur voor een extra chic resultaat

Parelmoerglans Parelmoer en zilver tinten voor een modern resultaat

- Dalende prijzen

AANBIEDING: Kaart + druk + envelop


Prijsoverzicht

AantalPrijs
spinner carteland

per stuk

Totaal: €2.27

Een vraag
Mail: contact@zokaartjes.com

Blauwe kader - Zokaartjes

Origineel fotolijstje met lieve stipjes op deze kaart die u kunt gebruiken als communiekaart of voor een andere gelegenheid. Op een lichte achtergrond. Een mooi kruis en verder haar naam. Achterop de kaart staat een zelfde versiering waarin u de naam kunt zetten, of een getal, of datum. Gedrukt op 300 grams papier. Geschikt als doopkaart, maar ook als bedankkaart, boeklegger, menu, tafelkaartje enz.

Een zacht kaartje.

Uw eigen doopkaartje maakt u zelf bij Zokaartjes. U kunt uw eigen foto’s en illustraties laden in onze kaartjesmaker. Pas de illustraties aan, verander de kleuren en de lettertypes. Het is uw zelfgemaakte kaart geworden. Wat doen u na de dienst? Misschien een kopje koffie met gebak of een lekkere lunch? Nodig iedereen uit me deze mooie doopkaart.

 

Doopkaart teksten

Noortje wordt op 7 November gedoopt en wij hopen dat u daar graag bij wilt zijn. Het zou ons heel blij maken als u in het wit wilt komen zodat Noortje niet de enige is die deze mooie kleur draagt. Na de dienst organiseren wij een lunch bij ons thuis. U bent welkom om de maaltijd met ons te delen. Vriendelijke groet, Familie de Vries!

  • Aantal foto's 1 foto
  • Formaat Vierkant
  • Breedte 14,5
  • Hoogte 15
  • Gelegenheid Doopviering
  • Thema Fête
  • By Zokaartjes Geen

Proefexemplaar aanvragen €2.99

Bestel een proefexemplaar met eigen foto en tekst. Onze productie- en levertijden zijn gebaseerd op maandag t/m vrijdag werkdagen. €2.27 Proefdrukken of losse kaarten gaan met de reguliere post en kunnen helaas niet gevolgd worden.


Dit kan 5-8 werkdagen na productie in beslag nemen.