Doopkaartje meisje - Roze zegel met jurkje

Roze zegel met jurkje - 03475-RN2-RV

afmetingen 12 cm x 16,7 cm

Doopkaartje meisje - Roze zegel met jurkje 12025Doopkaartje meisje - Roze zegel met jurkje 12026 preview Doopkaartje meisje - Roze zegel met jurkje 19383 preview
Doopkaarten Roze zegel met jurkje - 03475-RN2-RV

Beschikbare soorten papier ?

Cartomat Hoge kwaliteit zijdeglans

Afwerking Extra coating in mat of hoogglans voor een betere bescherming en mooier resultaat

Creatie Prachtige textuur voor een extra chic resultaat

Parelmoerglans Parelmoer en zilver tinten voor een modern resultaat

- Dalende prijzen

AANBIEDING: Kaart + druk + envelop


Prijsoverzicht

AantalPrijs
spinner carteland

per stuk

Totaal: €2.40

Een vraag
Mail: contact@zokaartjes.com

doopjurk – Zokaartjes

Lieve doopkaart met prominente roze kleur en illustratie van een jurkje. Bedoeld voor uw dochtertje natuurlijk. Uw tekst erop en u heeft een schattige doopkaart in handen. Een meisjes doop uitnodiging. Onze applicatie biedt ook andere illustraties en u kunt er ook gewoon blauw van maken als uw zoon gedoopt gaat worden. Deze kleur komt heel mooi naar voren op ons parelmoerglans papier.

Doop kaartjes.

Uw dochters doop is een hele mooie ervaring voor u en uw naasten. U nodigt iedereen met dit lief doopkaartje uit. Geeft u na de dienst een feestje, of houdt u het bij koffie met een gebakje? Het maakt niet uit, want de mooie foto’s die u van uw dochter maakt komen goed tot hun recht in een fotoalbum of op een mok.

 

Doopkaart teksten

Noortje wordt op 7 November gedoopt en wij hopen dat u daar graag bij wilt zijn. De dienst begint om 10.00 uur en wij zullen allen bij haar zijn om haar te dopen als familie. Een mooi moment samen. Na de dienst organiseren wij een lunch bij ons thuis. U bent welkom om de maaltijd met ons te delen. Vriendelijke groet, Familie de Vries!

  • Aantal foto's Geen foto's
  • Formaat Grote rechthoek
  • Breedte 12
  • Hoogte 16,7
  • Gelegenheid Doopviering
  • Thema Fête
  • By Zokaartjes Meisje

Proefexemplaar aanvragen €2.99

Bestel een proefexemplaar met eigen foto en tekst. Onze productie- en levertijden zijn gebaseerd op maandag t/m vrijdag werkdagen. €2.40 Proefdrukken of losse kaarten gaan met de reguliere post en kunnen helaas niet gevolgd worden.


Dit kan 5-8 werkdagen na productie in beslag nemen.