Doopkaartje meisje Roze zegel met jurkje

doopjurk – Zokaartjes

Lieve doopkaart met prominente roze kleur en illustratie van een jurkje. Bedoeld voor uw dochtertje natuurlijk. Uw tekst erop en u heeft een schattige doopkaart in handen. Een meisjes doop uitnodiging. Onze applicatie biedt ook andere illustraties en u kunt er ook gewoon blauw van maken als uw zoon gedoopt gaat worden. Deze kleur komt heel mooi naar voren op ons parelmoerglans papier.

Doop kaartjes.

Uw dochters doop is een hele mooie ervaring voor u en uw naasten. U nodigt iedereen met dit lief doopkaartje uit. Geeft u na de dienst een feestje, of houdt u het bij koffie met een gebakje? Het maakt niet uit, want de mooie foto’s die u van uw dochter maakt komen goed tot hun recht in een fotoalbum of op een mok.

 

Doopkaart teksten

Noortje wordt op 7 November gedoopt en wij hopen dat u daar graag bij wilt zijn. De dienst begint om 10.00 uur en wij zullen allen bij haar zijn om haar te dopen als familie. Een mooi moment samen. Na de dienst organiseren wij een lunch bij ons thuis. U bent welkom om de maaltijd met ons te delen. Vriendelijke groet, Familie de Vries!

  • Doopkaartje meisje - Roze zegel met jurkje 12025 thumb
  • Doopkaartje meisje - Roze zegel met jurkje 12026 thumb
  • Doopkaartje meisje - Roze zegel met jurkje 19383 thumb

Tarieven: vanaf €1.08