1e bezoek aan Zokaartjes.com:


Om van alle diensten van Zokaartjes - Carteland ® gebruik te maken en te profiteren van de « welkomst aanbieding » kunt u een gratis account aanmaken, waarna u uw product selecteert en aan de slag
kunt gaan met het personaliseren van uw kaart.
 
1 – Mijn account aanmaken : Vul uw naam, achternaam, postadres en e-mail in. U kunt aangeven of u de nieuwsbrief van Carteland wilt ontvangen. Uw gegevens zijn in goede handen, ze zullen niet doorverkocht worden aan derden.
 
2 – Ik pas mijn product aan: Om uw persoonlijke uitnodigingen of geschenken te creëren, kunt u gemakkelijk uw eigen foto’s uploaden. De snelheid waarmee u uw foto’s kunt uploaden hangt af van de bestandsgrootte en het type Internetverbinding dat u gebruikt. In de personaliseer applicatie kunt u ook de kleuren en lettertypen wijzigen en de lay-out aanpassen aan uw wensen.

3 – Ik valideer mijn creatie: Na controle van uw bestelling, moet u ervoor zorgen dat u alle rechten op de gebruikte afbeelding heeft. Zoom uit om te zien of uw eigen lay-out goed verschijnt. Zorg ervoor dat u harmonie behoudt in de lay-out, of doe inspiratie op met een van onze al voorgemaakte kaarten en teksten.

4 – Ik bestel: Selecteer de opties die u wilt. Vergeet niet uw coupon code in te voeren. Selecteer de verzendmogelijkheid en ga verder met de betaling van uw bestelling.

5 – Ik ontvang een orderbevestiging: Zodra u uw product heeft besteld komt het in ons atelier aan. Uw product wordt door een van onze designers gecontroleerd op eventuele onregelmatigheden. Mocht er iets gevonden worden dan nemen wij contact met u op via mail of telefoon. U kunt op elk moment uw bestelling volgen in uw account. De productie van uw product varieert van 24 tot 48 uur (fotoboeken 10 dagen).
 
6 – Ik ontvangt mijn bestelling (kaarten, kado-items) binnen 24 uur-72 uur na het verzenden, afhankelijk van de geselecteerde vervoerder en tijdens werkdagen.

MEER INFO ? Zie onze antwoorden !