Fotolijsten
Patchwork

Fotolijsten Patchwork
Fotolijsten Patchwork
referentie06639-CO0-R
TARIEVEN: vanaf
€13.52
Detail van het artikel

Beschrijving

details: Om neer te zetten of op te hangen Formaat: 15x15 cm Met glansafwerking

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Staand fotolijstje Kado

Fotolijst 15x15 cm

Staand fotolijstje Vaderdag

Mon papi

Staand fotolijstje Kerst

Amour fleuri éternel

Staand fotolijstje Moederdag

Ananaslijst

Staand fotolijstje Kado

Fotolijst 20x30