Geboortekaarten maken

Best verkochte

Een greep uit ons assortiment

Bekijk alle Geboortekaarten

Maak uw geboortekaartje

Hier vindt u verschillende modellen geboortekaarten voor jongetjes en meisjes. De geboortekaartjes zijn personaliseerbaar en behalve tekst zijn ook illustraties, kleuren, lijsten, kaders en natuurlijk ook de foto's zelf te maken. U kunt dus uit uw digitale fotoalbum uw favoriete foto's kiezen en deze op uw geboortekaartje laten drukken.

De voorbeelden kunnen u al op weg helpen en de lijsten die de foto's inkaderen worden automatisch om uw foto verwerkt voor een identiek resultaat, daar hoeft u niets aan te doen. U kunt ook meerdere foto's verwerken zodat u een kort beeldverhaal kunt delen met uw familie en vrienden.

Wees origineel, persoonlijk en uniek en maak de geboortekaartjes zoals u die zelf het liefst wilt zien, met uw eigen inhoud. Bent u niet zeker van het resultaat dan kunt u een proefexemplaar van een geboortekaart vragen voordat u de bestelling doet. Ook voor adopties hebben we aparte modellen geboortekaarten met ook aankomstkaartjes die u kunt personaliseren.

Andere producten

Bedankkaarten geboorte

U heeft een aantal kado's ontvangen van...

Zokaartjes helpt u om een bedankkaart te maken.Bedankkaartjes geboorte maken en geboortebedankjes met een foto. Je hebt vast en zeker enorm genoten van de komst van jullie kleine wondertje. Persoonlijke bedankkaartjes geven een extra toets aan elke gelegenheid.

Adoptiekaarten

Wilt u iets bijzonders aankondigen?

Kies of je zelf adoptiekaartjes wilt ontwerpen of kies één van de adoptiekaarten uit onze collectie voor een warm welkom.

Doopkaarten

Voor het Doopsel hebben we ook talloze keuzes. Een origineel idee...doop uitnodigingen met uw eigen foto’s.Kies een ontwerp uit de collectie of ontwerp zelf een doop uitnodiging vanuit een blanco kaart.

Ontwerp uw eigen kaarten bij zokaartjes.

Magneet

Creëer een magnetische aankondiging voor de geboorte van uw baby! Een gepersonaliseerd en tendens model, voeg de foto’s van uw kind toe om het aan uw omgeving voor te stellen. Dankzij een originele drager zal uw omgeving de herinnering van de geboorte van uw kind gemakkelijk op een metallische ondergrond kunnen plaatsen zoals een koelkast.