Geboortekaarten maken

Wenst u de geboorte van uw baby aan te kondigen?
Maak een super kaart gepersonaliseerd voor uw familie en vrienden. Stel uw tekst op en voeg een mooie foto van mama et papa of van broer of zus toe. Zokaartjes heeft veel modellen bedacht in verschillende formaten zodat u prachtige kaarten kan creëren. Model met of zonder foto, voor meisjes, jongens en tweelingen, klassiek of origineel, kies de perfecte kaart voor uw baby.
Bewaar uw mooiste momenten.

Maak uw geboortekaartje

Hier vindt u verschillende modellen geboortekaarten voor jongetjes en meisjes. De geboortekaartjes zijn personaliseerbaar en behalve tekst zijn ook illustraties, kleuren, lijsten, kaders en natuurlijk ook de foto's zelf te maken. U kunt dus uit uw digitale fotoalbum uw favoriete foto's kiezen en deze op uw geboortekaartje laten drukken.

De voorbeelden kunnen u al op weg helpen en de lijsten die de foto's inkaderen worden automatisch om uw foto verwerkt voor een identiek resultaat, daar hoeft u niets aan te doen. U kunt ook meerdere foto's verwerken zodat u een kort beeldverhaal kunt delen met uw familie en vrienden.

Wees origineel, persoonlijk en uniek en maak de geboortekaartjes zoals u die zelf het liefst wilt zien, met uw eigen inhoud. Bent u niet zeker van het resultaat dan kunt u een proefexemplaar van een geboortekaart vragen voordat u de bestelling doet. Ook voor adopties hebben we aparte modellen geboortekaarten met ook aankomstkaartjes die u kunt personaliseren.

Bedankkaarten geboorte

Bedankkaarten geboorte

U heeft een aantal kado's ontvangen van...

Zokaartjes helpt u om een bedankkaart te maken.Bedankkaartjes geboorte maken en geboortebedankjes met een foto. Je hebt vast en zeker enorm genoten van de komst van jullie kleine wondertje. Persoonlijke bedankkaartjes geven een extra toets aan elke gelegenheid.


Adoptiekaarten

Adoptiekaarten

Wilt u iets bijzonders aankondigen? Kies of je zelf adoptiekaartjes wilt ontwerpen of kies één van de adoptiekaarten uit onze collectie voor een warm welkom.


Doopkaarten

Doopkaarten

Voor het Doopsel hebben we ook talloze keuzes. Een origineel idee...doop uitnodigingen met uw eigen foto’s.Kies een ontwerp uit de collectie of ontwerp zelf een doop uitnodiging vanuit een blanco kaart. Ontwerp uw eigen kaarten bij zokaartjes.


Prachtige kaarten met een verzorgde afwerking

zf_t3_b1_img_alt

Wenst u een natuurlijke, moderne of retro look te geven aan uw kaarten om de geboorte van uw kind op de meest mooie manier aan te kondigen? Kies tussen het beste papier dat wij u voorstellen : dik mat papier, glanzend of gestructureerd gaande van 280 tot 350 g/m2.
De afwerkingen van onze kaarten zijn van hoge kwaliteit met filmomhulling of matte of blinkende vernis die jullie kaarten beschermen gedurende vele jaren.
Wij respecteren nauwgezet de colorimetrische weergave van uw foto’s zo is het finaal resultaat zo trouw en flatteus mogelijk.


Een speels programma om uw kaarten te personaliseren

zf_t3_b2_img_alt

Dankzij ons programma om te personaliseren kan u uw kaart van A tot Z personaliseren. Het programma is full creatief en gemakkelijk te gebruiken. U kan van een blanco kaart vertrekken of van een reeds voor gedefinieerde kaart. In enkele klikken krijgt u een kaart gepersonaliseerd naar uw wens. Maak uw kaart via ons programma voor een maximum resultaat! Kies de kleur en de afbeelding om een uniek model te realiseren. Originele en personaliseerbare kaarten, gedrukt op mooi 300 grams papier, reliëfpapier of parelmoerglans.


Ontvang een gratis proefdruk van uw kaart

zf_t3_b5_img_alt

Voor een overzicht van onze diensten en uw creatie kan u met de code EPCARTF uw gratis kaart ontvangen. Zo kan u de kwaliteit van het drukken zien voor u uw bestelling plaatst.

Gekleurde omslagen en een mooie verpakking

zf_t3_b6_img_alt

Voor een mooie harmonie heeft u de mogelijkheid om een gekleurde omslag te kiezen (roos, taupe, grijs,…). Voor ons is de verpakking even belangrijk als de inhoud. Passende witte of gekleurde enveloppen, 120 grams voor een betere indruk. Wij verpakken uw product om een echte meerwaarde te geven en ook om te beschermen. Deze kleine box kan u bijhouden om eventueel souvenirs in op te bergen.