Geboortekaartje jongen Nieuw uit de doos, blauw

Voor een jongen– Zokaartjes

Voor uw nieuwe zoontje bestaat dit heel hippe geboortekaartje dat lijkt op een doos lekkere chocolade, of een nieuw luxe automerk. Lekker macho met uw eigen stoere bink groot op de foto of verdeeld over meerdere foto's. Hier kunt u een hele aparte geboortekaart van maken met onze gratis applicatie. Achter op de kaart vindt u ook deze warme chocoladekleur met design motief.

Beschuit met muisjes

Gefeliciteerd met uw zoon! Wat een heerlijk gevoel! Is het uw eerste of bent u al een ervaren ouder? Iedere keer is het weer bijzonder. Bij een bijzondere baby, hoort een bijzondere geboortekaart! Blauwe muisjes en beschuitjes.

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van deze geboortekaartjes tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen? 


  • Geboortekaartje jongen - Nieuw uit de doos, blauw 10352 thumb
  • Geboortekaartje jongen - Nieuw uit de doos, blauw 10353 thumb
  • Geboortekaartje jongen - Nieuw uit de doos, blauw 19074 thumb

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF