Geboortekaartje jongen Onze bonbon, zoon

Om op te vreten– Zokaartjes

Personaliseerbaar geboortekaartje dat u kunt veranderen naar eigen smaak. Dit staand model biedt plaats voor verschillende foto's die u uit uw collectie kunt uploaden en verwerken. Verschillende vakken vullen met tekst of foto's. De kleuren komen uit de chocolade wereld en maken met het lichtblauw deze geboortekaart geschikt voor jongens. Aan de achterzijde vindt u een modern motief waarop u nog andere tekst kunt plaatsen..

Beschuit met muisjes.

Gefeliciteerd met uw zoon! Wat een heerlijk gevoel! Is het uw eerste of bent u al een ervaren ouder? Iedere keer is het weer bijzonder. Bij een bijzondere baby, hoort een bijzondere geboortekaart! Blauwe muisjes en beschuitjes.

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van deze geboortekaartje tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen

  • Geboortekaartje jongen - Onze bonbon, zoon 10302 thumb
  • Geboortekaartje jongen - Onze bonbon, zoon 10303 thumb
  • Geboortekaartje jongen - Onze bonbon, zoon 19134 thumb
10x15 cm
profil 189
12x16,7 cm

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF