Geboortekaartje meisje Achter het raam

Drieluik achter het raam– Zokaartjes

Stijlvol geboortekaartje met zwarte kleur en geel licht, alsof u 's avonds langs een huis loopt waar het licht aan staat en waar de katten nieuwsgierig naar buiten kijken. Maar het is natuurlijk binnen te beleven waar uw kleine kind wacht op familie en vrienden. Pas zelf de tekst aan en upload uw eigen foto om er uw eigen kaartje van te maken.

Zelf een geboortekaartje maken.

U kunt een bestaand kaartje kiezen en deze helemaal aanpassen naar uw wensen. Onze kaartjesmaker zit boordevol leuke illustraties, achtergrondjes en fotokaders waar uw lieve baby in komt te staan. Kies bij de bestelling voor een mooie finish in glans of mat voor een extra luxe uitvoering van uw persoonlijke geboortekaartje.

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van deze geboortekaartje tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen

  • Geboortekaartje meisje - Achter het raam 10749 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Achter het raam 10750 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Achter het raam 21064 thumb

Tarieven: vanaf €0.84