Geboortekaartje meisje Een roze bonbon

Stijlvol geboortekaartje voor meisjes met chocoladekleur en lichtroze kleur voor dit prinsesje dat net op de wereld komt kijken. Elegante kruisversiering die uw foto inkadert. Uw persoonlijke gegevens zien er meteen perfect uit zodat deze geboortekaart snel de bus op kan. De achterkant herhaalt het inpakmotief voor een homogeen geheel. Ingepakt kan dit kaartje dus meteen de bus op!

Geboorte.

Geeft u een kraamfeestje of wilt u graag dat de visite spontaan langskomt? Geef het duidelijk aan op uw geboortekaartje. Een babykaartje of uitnodiging kunt u gebruiken om iedereen op uw kraamfeestje uit te nodigen. Neem goed uw rust tijdens de kraamtijd. U heeft uw krachten nodig.

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van deze geboortekaartje tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen

  • Geboortekaartje meisje - Een roze bonbon 10206 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Een roze bonbon 10207 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Een roze bonbon 19201 thumb
profil 18
14,5x15 cm
14x14 cm

Tarieven: vanaf €1.08

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF