Geboortekaartje meisje Klaproosjes

Geboortekaart Klaproosjes - Zokaartjes

Toon uw favoriete foto achter deze klaproosjes op een grijsgroene achtergrond met subtiel motief. Uw foto krijgt diepte door de laagjes-werking met de klaprozen. Uw foto kan er zo mooi uitspringen en iedereen laten zien waar u zo dol op bent. Lente, geboorte, blijheid, delen, een geboortekaartje dat alles in zich heeft om uw vrienden en kennissen uit te nodigen voor een bezoekje. De kleurschikking is gericht op het gebruik als geboortekaartje voor meisjes.

Geboortekaarten ontwerpen met eigen foto's

Onze geboortekaarten zijn soms al in categorieën verdeeld om u te helpen bij het vinde van het juiste model. U kunt zelf uw eigen kaartje maken met een leeg model. Tekst, foto's, tekeningetjes, het kan er eenvoudig in verwerkt worden. Achtergrondkleuren en lijsten om foto's, versieringen en andere vulsels vindt u in de verschillende folders in de online kaartenmaker van Zokaartjes.

Babykaarten maken

Wilt u uw zelf ontworpen geboortekaarten laten printen dan heeft u nog de keuze voor verschillende afwerkingen zoals reliëfpapier, parelmoerglans, matte of hoogglans coating. Zokaartjes werkt met recyclebaar papier zonder chloor. De bestelde geboortekaaten worden voorzien van bijbehorende enveloppen.

  • Geboortekaartje meisje - Klaproosjes 10103 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Klaproosjes 10104 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Klaproosjes 19213 thumb
10,5x15 cm
10x15 cm
profil 189
12x16,7 cm

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF