Geboortekaartje meisje Knoopje in de zakdoek

Knoopjes voor haar– Zokaartjes

Leuk geboortekaartje maken met dit staand model waarin uw eigen foto mooi verwerkt wordt. Onder de foto houden twee knoopjes op een rode achtergrond de boel bij elkaar alsof de baby het kaartje aan heeft. Daaronder vindt u een lichtgrijs blok met bloemetjesmotief. Aan de achterzijde vindt u dit zelfde motief boven en onder de tekst die u zelf helemaal kunt aanpassen.

Zelf een geboortekaartje maken.

U kunt een bestaand kaartje kiezen en deze helemaal aanpassen naar uw wensen. Onze kaartjesmaker zit boordevol leuke illustraties, achtergrondjes en fotokaders waar uw lieve baby in komt te staan. Als u zachte kleuren heeft gebruikt in uw kaartje is de parelmoerglans optie echt een heel mooi idee.

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van deze geboortekaartje tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen

  • Geboortekaartje meisje - Knoopje in de zakdoek 10773 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Knoopje in de zakdoek 10774 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Knoopje in de zakdoek 23061 thumb

Tarieven: vanaf €0.89