Geboortekaartje meisje Oud Hollands lief

Oud Hollands lief– Zokaartjes

Fris en tijdloos geboortekaartje met zacht roze ruitjesmotief. In dit vierkant formaat komt de geboortekaart modern over en kunt u met de naam een sterke indruk maken. Natuurlijk prijkt ook uw persoonlijke foto aan de roze gekleurde binnenkant zodat iedereen kan genieten van dit schatje.

Beschuit met muisjes.

Gefeliciteerd met uw dochter! Wat een heerlijk gevoel! Is het uw eerste of bent u al een ervaren ouder? Iedere keer is het weer bijzonder. Bij een bijzondere baby, hoort een bijzondere geboortekaart!

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van deze geboortekaartje tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen

  • Geboortekaartje meisje - Oud Hollands lief 11293 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Oud Hollands lief 11294 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Oud Hollands lief 18247 thumb

Tarieven: vanaf €1.08

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF