Geboortekaartje meisje Roze ster en strepen

Geboortekaartje met foto's van uw eigen baby

Op dit personaliseerbaar geboortekaartje kan uw persoonlijke favoriete foto groot voor de dag komen. In een mooi kader kunt u dan naam of andere informatie kwijt. De achterkant staat vol met roze streepjes, ideaal voor de geboorte van een meisje. Tip, voor een mooi resultaat is het aan te raden een kleur in de foto terug te laten komen elders op de kaart. Het kader in bruin en roze past mooi bij het mutsje van het voorbeeld. Op deze manier maakt u een samenhangend geheel en uw geboortekaartje wordt daardoor nog mooier.

Online geboortekaarten maken

Op onze website vindt u talloze voorbeelden waaraan u al kunt zien welke kant u op kunt gaan. U kunt ook helemaal uw eigen kaartje ontwerpen met uw eigen beeldmateriaal of met gebruik van ons beeldmateriaal in de verschillende folders.

Geboortekaart printen bij Zokaartjes

De geboortekaartjes drukken we op hoogwaardig 300 grams papier met FSC label. Dit is recyclebaar papier zonder chloor. Verder kunt u kiezen voor parelmoerglans, mat of hoogglans. De kaartjes worden verstuurd met bijbehorende zelfklevende enveloppen.

  • Geboortekaartje meisje - Roze ster en strepen 9993 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Roze ster en strepen 9994 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Roze ster en strepen 19287 thumb

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF