Geboortekaartje meisje Toren van geluk

Toren foto’s– Zokaartjes

Geboortekaartje met uw eigen foto's in torenmodel. Tussen de foto's kunt u op de gekleurde balkjes al wat informatie geven. De roze kleur is voor meisjes bedoeld. Achterop kunt u een gedichtje schrijven of iets leuks over uw dochtertje zeggen. Daarna is het een kwestie van opsturen naar alle toekomstige bezoekers in de meegeleverde enveloppen. Deze kaart kunt u ook voor jongens gebruiken, als u de kleuren een beetje aanpast.

Zelf een geboortekaartje maken.

U kunt een bestaand kaartje kiezen en deze helemaal aanpassen naar uw wensen. Onze kaartjesmaker zit boordevol leuke illustraties, achtergrondjes en fotokaders waar uw lieve baby in komt te staan. Als u zachte kleuren heeft gebruikt in uw kaartje is de parelmoerglans optie echt een heel mooi idee.

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van deze geboortekaartje tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen

  • Geboortekaartje meisje - Toren van geluk 10755 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Toren van geluk 10756 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Toren van geluk 19663 thumb

Tarieven: vanaf €1.08