Geboortekaartjes Meisje Vogelhuisje voor mijn baby
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Meisje Vogelhuisje voor mijn baby

Ref : 04355-DC1-RV

Helaas wordt dit product niet meer in onze catalogus aangeboden, maar wij bieden deze soortgelijke producten aan.

Omschrijving Geboortekaartjes Meisje - Vogelhuisje voor mijn baby

Vogeltjehuisje meisje– Zokaartjes

Een grappig en lief geboortekaartje met een vogelhuisje en kekke illustraties vogeltjes, bloempjes en een tekstvakje waar u de naam in kunt zetten of een aankondiging. De kleuren kunt u veranderen en de illustraties zijn ook volledig manipuleerbaar. Deze kaart heeft ook een bedankkaart versie.

Geboortefeest.

Soms vinden kersverse ouders de kraamtijd vermoeiend en druk. Het is ok misschien een idee een kraamfeest te geven. U kunt leuke kraamkado’s krijgen en u stelt uw pageboren wondertje aan iedereen tegelijk voor. Het is handig als u dit in uw geboortekaart zet. Dan weet u zeker dat u ongestoord de kraamtijd ingaat.

 

Tekst geboortekaartje

Soms is het niet makkelijk een tekst te bedenken. Wilt u liever iets origineels? Een originele tekst maakt u natuurlijk zelf. Denk aan de geboorte, of aan het beeld dat in u opkomt als u denkt aan uw kleintje. Beschrijf dat gevoel. Het hoeft niet persé te rijmen. U kunt ook deze tekst geboortekaartje gebruiken; Onze liefde kwam tot leven. Jij ligt daar te slapen, blijf nog maar even, zo stil en zoet, het is al zo snel dat je je eerste stap doet… Onze dochter NAAM is geboren op DATUM. Wij hopen dat u haar graag wilt ontmoeten. De geboorte is best heel intensief geweest, en daarom nodigen wij u later uit voor een echt kraamfeest! Of wat dacht u van de geboortekaartje tekst : Zoekt u een tekst geboortekaartje? Elke dag mogen wij hem vasthouden, knuffelen en kriebelen. Komt u het even van ons overnemen? Wouter en zijn ouders proberen wel veel te slapen, dus kunt u even een sms-je sturen als u langs wilt komen

.

Het is de hoogste tijd om de geboorte van je baby aan te kondigen met een betoverende Geboortekaartjes Meisje Vogelhuisje voor mijn baby! Op dit chique geboortekaartje staat het schattige gezichtje van uw baby in een trendy design. Om het ontwerp nog persoonlijker te maken, kunt u uw aankondiging versieren met charmante pictogrammen uit onze bibliotheek met illustraties. Pas eenvoudig de tekst en lay-out van je geboortekaartjessjabloon aan om het 100% persoonlijk te maken. Om uw Geboortekaartjes Meisje Vogelhuisje voor mijn baby perfect te maken, kiest u wat het beste bij u past uit onze kwaliteitspapieren of optionele afwerkingen. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste geboortekaartje gratis te maken. Wij proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Onze klantendienst is bereikbaar tijdens de op de homepage vermelde werkuren. Aarzel dus niet om hen te schrijven, zij zullen gretig al uw vragen betreffende uw geboortekaartje beantwoorden. Deze exclusieve Geboortekaartjes Meisje Vogelhuisje voor mijn baby zal uw geliefden en vrienden in verrukking brengen en hen aanmoedigen om hem als souvenir te bewaren.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Andere producten in deze serie