Geboortekaartjes Meisje Vrije geest
Geboortekaartjes Meisje Vrije geest goedkoop
Geboortekaartjes Meisje Vrije geest gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Geboortekaartjes Meisje Vrije geest

Ref : 04360-DC1-RV

Helaas wordt dit product niet meer in onze catalogus aangeboden, maar wij bieden deze soortgelijke producten aan.

Omschrijving Geboortekaartjes Meisje - Vrije geest

Vrije geest – Zokaartjes

Blaadjes, vogeltjes, belletjes, bloempjes, alles in het teken van vrijheid staat op dit geboortekaartje voor meisjes. Een vrolijke versiering om de naam van uw kindje heen. Uw gebooortekaartje is persoonlijk als u er een mooie foto van uw kindje in plakt. U kunt de tekst en de illustraties veranderen. Deze kleurrijke geboortekaart is een simpele en lieve kaart. Gefeliciteerd met uw kleintje. Een tekst geboortekaartje Hier een voorbeeldje; Vogelvrij en levenslustig Je bent nog zo klein nog even rustig maar je ogen willen al meer wees niet ongeduldig het leven is jou gegeven en nog maar net begonnen

Zelf geboortekaartjes maken

Zokaartjes helpt u bij het zelf maken van geboortekaartjes. Ons online systeem maakt het u mogelijk zelf uw kaartje te ontwerpen met gebruik van uw eigen teksten en beeldmateriaal. U kunt dus zelf tekst schrijven, tekeningen toevoegen, versieringen erbij zetten, uw persoonlijke foto's importeren en op de geboortekaart laten drukkken. U heeft meestal de keuze uit verschillende afmetingen voor de kaartjes, of keuze uit een simpel kaartje of accordeonkaart bijvoorbeeld.

.

Alle teamleden zijn dol op deze mooie Geboortekaartjes Meisje Vrije geest die uw nieuwe geluk beschrijven. Dankzij de moderne lay-out presenteert de Geboortekaartjes Meisje Vrije geest uw pasgeborene op een zeer elegante manier. Om het gewenste eindresultaat te bereiken en 100% tevreden te zijn, raden wij u aan de door onze professionele grafische ontwerpers gekozen lay-out te respecteren. Voeg uw foto's toe, de voornaam van uw kroost, de informatie over zijn geboorte en andere gouden foto's van uw kroost en dat is het! Om uw kaart af te werken, beslist u of u een matte of glanzende afwerking wenst, maar ook of u de voorkeur geeft aan gestructureerd papier (natuurlijk effect) of glad papier met een glanzende afwerking (foto-effect). Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Drukken van de Geboortekaartjes Meisje Vrije geest en bijpassende witte enveloppen. Wij drukken al onze geboortekaartjes op ecologisch papier. Indien u meer informatie wenst, is onze klantendienst 5 dagen per week bereikbaar tijdens de aangegeven werkuren. Deze aangepaste Geboortekaartjes Meisje Vrije geest zal uw dierbaren verrukken en hen aanmoedigen om het als souvenir te houden.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Andere producten in deze serie