Geboortekaartje meisje Wonderland baby

Geboortekaartje Wonderland baby - Zokaartjes

Staand model babykaartje waar uw eigen persoonlijke foto's op kunnen prijken. Mooie warmgekleurde band waarop de naam of andere informatie van de baby kan staan. De achterkant van dit geboortekaartje neemt de kleuren over voor een homogeen geheel. Zo'n mooie personaliseerbare kaart is ook voor andere gelegenheden te gebruiken.

Personaliseerbare geboortekaartjes

Dit model is net als vele andere modellen geboortekaartjes te customizen met uw eigen foto's. Kies dus vanaf uw computer leuke foto's van uw baby en importeer deze in de online kaartjesmaker. Naar gelang het gekozen model van het kaartje worden de foto's automatisch voorzien van een kader die heel verschillende vormen kan innemen. Daar hoeft u zelf niets aan te doen. Er zijn talloze lijsten beschikbaar in de folder met lijsten en kaders om uw foto op een originele manier af te beelden.
Ook voor de teksten heeft u verschillende gereedschappen tot uw beschikking: lettertypes, kleuren, groottes en ook achtergrondkleuren of afbeeldingen.

Geboortekaartjes bestellen bij Zokaartjes

Geboortekaartjes printen we met professionele printers van HP. Het 300 grams zware papier heeft het FSC label voor een milieuvriendelijke aanpak. Het papier is chloorvrij en is gewoon recyclebaar. U kunt verder kiezen uit verschillende afwerkingen zoals parelmoerglans of creatief papier met een beetje reliëf.
Bij de bestelling leveren we gratis enveloppen voor het versturen van uw geboortekaarten naar familie en vrienden.

  • Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 10015 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 10016 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 19284 thumb
10,5x15 cm
10x15 cm
profil 189
12x16,7 cm

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF