Geboortekaartje meisje
Wonderland baby

Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 10015 thumb
Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 10016 thumb
Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 19284 thumb
Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 10015 thumb
Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 10016 thumb
Geboortekaartje meisje - Wonderland baby 19284 thumb
referentie03435-RN2-RV

vanaf €1.08 (meer weten)

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
meer weten

Detail van het artikel

Beschrijving

Geboortekaartje Wonderland baby - Zokaartjes

Staand model babykaartje waar uw eigen persoonlijke foto's op kunnen prijken. Mooie warmgekleurde band waarop de naam of andere informatie van de baby kan staan. De achterkant van dit geboortekaartje neemt de kleuren over voor een homogeen geheel. Zo'n mooie personaliseerbare kaart is ook voor andere gelegenheden te gebruiken.

Personaliseerbare geboortekaartjes

Dit model is net als vele andere modellen geboortekaartjes te customizen met uw eigen foto's. Kies dus vanaf uw computer leuke foto's van uw baby en importeer deze in de online kaartjesmaker. Naar gelang het gekozen model van het kaartje worden de foto's automatisch voorzien van een kader die heel verschillende vormen kan innemen. Daar hoeft u zelf niets aan te doen. Er zijn talloze lijsten beschikbaar in de folder met lijsten en kaders om uw foto op een originele manier af te beelden.
Ook voor de teksten heeft u verschillende gereedschappen tot uw beschikking: lettertypes, kleuren, groottes en ook achtergrondkleuren of afbeeldingen.

Geboortekaartjes bestellen bij Zokaartjes

Geboortekaartjes printen we met professionele printers van HP. Het 300 grams zware papier heeft het FSC label voor een milieuvriendelijke aanpak. Het papier is chloorvrij en is gewoon recyclebaar. U kunt verder kiezen uit verschillende afwerkingen zoals parelmoerglans of creatief papier met een beetje reliëf.
Bij de bestelling leveren we gratis enveloppen voor het versturen van uw geboortekaarten naar familie en vrienden.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Aankondiging Geboorte

Onze Lieveling

Aankondiging Geboorte

Once Upon a Girl

Aankondiging Geboorte

Grote broer

Aankondiging Geboorte

Vogeltje Meisje

Aankondiging Geboorte

Schildpadden