Geboortekaartje meisje Zalmroze dromen

Geboortekaartje Zalmroze dromen - Zokaartjes

Babykaartje met zalmroze achtergrond en taupe-kleurige band waarover uw persoonlijke foto komt te staan. Maak dus zelf uw geboortekaartje voor uw meisje met uw eigen foto's en teksten. We bieden dit liggend model aan met enkele decoratieve witte rondjes in de roze achtergrond. Uitvouwbaar model dat netjes overeind blijft staan bij de geadresseerde. De roze kleurstelling is heel geschikt voor de geboorte van een dochter.

Geboortekaartjes aanpassen

Zokaartjes maakt het mogelijk op een eenvoudige manier uw kaartjes aan te passen met eigen foto's en teksten. U kunt vanaf uw computer beeldmateriaal inladen en dit verwerken in uw eigen ontwerp. Heeft u al leuke foto's sinds de geboorte van uw dochter, of mooie opnames van de zwangerschap dan kunnen die op het geboortekaartjes gedrukt worden. Een goede tip is het gebruiken van kleuren die in uw foto te zien zijn op andere plekken op de kaarten. Zo creert u een harmonisch geheel. De gebruikte zalmkleur op dit voorbeeld kan terugkomen op een lakentje, een handdoek, mutsje, sokje, of de taupe grijze kleur die ergens op de foto terugkomt.

Verwerking en printen van geboortekaarten

De door u bestelde geboortenkaarten worden gedrukt met professionele printers van HP. Het papier is 300 grams chloorvrij en recyclebaar met FSC certificaat. Voor een speciale afwerking kunt u kiezen uit papier met reliëf of met parelmoerglans. Verder kunt u ook voor mat of hoogglans kiezen. De uitnodigingen worden voorzien van bijbehorende enveloppen. Tip: als u bij de uitnodigingen meteen de bedankkaartjes besteld krijgt u korting op de bestelling.

  • Geboortekaartje meisje - Zalmroze dromen 10043 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Zalmroze dromen 10044 thumb
  • Geboortekaartje meisje - Zalmroze dromen 19281 thumb
15x10 cm
15x10 cm
profil 187
16,7x12 cm

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF