geboortekaarten classique

Klassieke Geboortekaartjes

De tijdloze creaties van Zokaartjes! De klassieke geboorteaankondiging heeft al veel jaren de voorkeur van ouders omdat de modellen tijdloos zijn. Deze elegante collectie, die regelmatig wordt bijgewerkt, omvat een breed scala aan klassieke en gevarieerde ontwerpen met een hoogwaardige afwerking.

spinner carteland

Klassieke geboortekaartjes: tijdloos design

WIlt u er zeker van zijn dat uw geboortekaartjes geen korte trend volgen maar ook na jaren nog hip zijn? Kies dan voor een design klassieker die u zelf nog aan kunt passen. Kies uit de beschikbare en talloze voorbeelden een gepast idee en ga hiermee aan de slag. Kleuren, vormen, illustraties... u kunt aan alles uw eigen visie koppelen voor een klassiek ontwerp dat tijdsbestendig is.

Gepaste opties voor een stralend resultaat

In de zelfde opzet als het ontworpen geboortekaartje kunt u ook uitnodigingen ontwerpen, of bijvoorbeeld een bedankkaartjes, sleutelhangers, mokken etc. Het ontwerp gaat samen met de afwerking. De papierkeuze en afwerking mat of hoogglans is dus ook belangrijk. Standaard worden gratis witte enveloppen meegeleverd maar u kunt vaak ook voor gekleurde enveloppen kiezen.