Kussens bedrukken
Fotokado collage

Kussens bedrukken - Fotokado collage 23715 thumb
Kussens bedrukken - Fotokado collage 23715 thumb
referentie04383-OR0-R
TARIEVEN: vanaf
€19.92
  • Formaat: 43 x 43 cm Op de voorzijde bedrukt
  • Kleur: wit
  • 100% polyester
  • Ritssluiting
Detail van het artikel

Beschrijving

Personaliseerbaar geschenk waarbij uw eigen foto's gedrukt kunnen worden op een klok, een mok, muismat, dienblad enzovoort. Kijk naar onze mogelijkheden en voorbeelden om een origineel kado te vinden.

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Kussen Moederdag

Love you Mum

Kussen Kado

Mijn eigen ontwerp

Kussen Kerst

Zachte winter

Kussen Vaderdag

Kussen voor vaderdag

Kussen Kerst

Kussen met baard