Kussens bedrukken
Kussenhoes met foto's

Kussens bedrukken - Kussenhoes met foto's 13408 thumb
Kussens bedrukken - Kussenhoes met foto's 13408 thumb
referentie04325-OR0-R
TARIEVEN: vanaf
€19.92
  • Formaat: 43 x 43 cm Op de voorzijde bedrukt
  • Kleur: wit
  • 100% polyester
  • Ritssluiting
Detail van het artikel

Beschrijving

Lekker zacht wegdromen op een kussen met lieve foto. Bedruk een kussenhoes met de foto of foto's van uw keuze. Passend in uw interieur, of met de foto's van kinderen, of een pakkende tekst? Kussenhoes met eigen print. Afmeting: 43x43 cm, aan één kant bedrukbaar

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Kussen Verloving en Valentijn

To the Moon and back

Kussen Vaderdag

Sweet Walking Dad

Kussen Pâques

Coloriage pâques

Kussen Kerst

Rendiertje

Kussen Kerst

Gebreide muts