Rustieke Trouwkaarten Romantische bloemen
Rustieke Trouwkaarten Romantische bloemen goedkoop
Rustieke Trouwkaarten Romantische bloemen gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Rustieke Trouwkaarten Romantische bloemen

Ref : 07058-TR2-RV
vanaf €1.56 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Als kit geleverd met voorgedrukte snijranden. Zelf monteren
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren

  • Grote kaart: 12cm x 16,5cm.
  • Kleine kaart: 6cm x 16,5cm.
  • Groot etiket: 2cm x 7,5cm.
  • Klein etiket: 2cm x 6,5cm
Omschrijving Rustieke Trouwkaarten - Romantische bloemen

Romantische trouwkaart in vintage stijl met geverfde bloemen, dagprogramma, 2 etiketten en lintje.

Trendy formaat bestaande uit 3 verschillende kaarten: een uitnodiging met afgeronde hoeken (12x16,7 cm), een boekenlegger (6x16,7 cm) en 2 labels (2x7,5 cm en 6,5x2 cm).

Dit model wordt geleverd op een sjabloon met voorgesneden drukranden. U monteert de kaarten eenvoudig zelf door ze uit het sjabloon te nemen. U legt ze op elkaar en verbindt ze met Bakers Twine (optioneel).

Let er bij frankering op dat inclusief de enveloppe het gewicht de 20 g overschrijdt.

Kondig met deze prachtige trouwkaart de mooiste dag van uw leven aan. Het ontwerp en de gebruikte kleuren geven een gedistingeerde toon aan uw huwelijksuitnodiging. Met deze aankondiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online ontwerpen met onze ontwerptool door het lettertype, de lay-out en de afwerking van uw voorkeur te kiezen. Accentueer de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Zoek ook accessoires die passen bij het ontwerp van dit huwelijksdrukwerk voor een perfecte match in uw huwelijksdecoratie. Ontworpen door Aude, zal deze Rustieke Trouwkaarten Romantische bloemen perfect passen bij alle aanstaande bruiden die dromen van een originele of chique bruiloft. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Rustieke Trouwkaarten Romantische bloemen drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer informatie wenst, is onze account manager 5 dagen per week beschikbaar tijdens de aangegeven kantooruren.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.