Muismatjes
Fotokado in rood

Muismatjes - Fotokado in rood 12522 thumb
Muismatjes - Fotokado in rood 12522 thumb
referentie01620-MP1-R
TARIEVEN: vanaf
€7.92
  • Formaat: 19,6 cm x 23 cm
  • Dikte: 5 mm
  • Materiaal: Rubber
  • Bovenkant: polyester stof
Detail van het artikel

Beschrijving

Personaliseer een mok met uw eigen selectie foto's uit uw digitale fotoboek. Of maak zelf een muismatje met deze foto's. Verras uw partner met een dienblad met daarop verschillende foto's gedrukt. Carteland heeft een online applicatie waarmee u uw eigen foto's kunt invoeren om deze vervolgens te laten drukken op een mok, dienblad, muismat of ander voorwerp. Origineel en persoonlijk kado voor jong en oud.

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Muismat Vaderdag

The Rocking Geek

Muismat Kado

Enchanted Moments

Muismat Kerst

Christmas polar bear

Muismat Nouvel An

Gelukkig nieuwjaar 1720

Muismat Kerst

Kerstkaartje Kerstwens 1724