Muismatjes
Moederdag kadootje, mok

Muismatjes - Moederdag kadootje, mok 12431 thumb
Muismatjes - Moederdag kadootje, mok 12431 thumb
referentie04173-MP1-R
TARIEVEN: vanaf
€7.92
  • Formaat: 19,6 cm x 23 cm
  • Dikte: 5 mm
  • Materiaal: Rubber
  • Bovenkant: polyester stof

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Personaliseerbare mokken

Dienbladen

Dienbladen

Detail van het artikel

Beschrijving

Ben persoonlijk en geef een uniek kado aan mama. Een moederdaggeschenk met foto's van de kinderen, die foto die mama zo leuk vindt, een tekst speciaal voor moederdag... u kunt uw eigen beeldmateriaal verwerken op de mok. Kenmerken mok: wit keramiek, 10 cm hoog en diameter van 8 cm.

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Muismat Vaderdag

Trendy Moustache

Muismat Vaderdag

Photorama

Muismat Kerst

Gouden Wensen

Muismat Vaderdag

Maak indruk

Muismat Kado

Fotokado collage