Boekenlegger
Persoonlijke boekenlegger

Boekenlegger - Persoonlijke boekenlegger 11491 thumb
Boekenlegger - Persoonlijke boekenlegger 11491 thumb
referentie02011-PL1-R

vanaf €6.32 (meer weten)

  EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
  meer weten

  Detail van het artikel

  Beschrijving

  Ontwerp uw eigen boekenlegger op basis van uw eigen favoreite foto. De online kaartenmaker helpt u ook bij maken van vormen, het kiezen van kleuren, toevoegen van illustrties enzovoort. Een boekenlegger is leuk als cadeau maar ook handig voor eigen gebruik in uw eigen stijl.

  Onze prijzen per papiersoort

  Afwerkingen

  Offre pour les futures mamans

  Hoogglans

  Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
  Offre pour les futures mamans

  Matte glans

  Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
  Offre pour les futures mamans

  Goudlaag

  Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
  Offre pour les futures mamans

  Selectieve glans

  Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

  Diensten

  Eerste persoonlijke proefdruk

  Gratis met de EPCARTF-code
  Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
  Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

  Optie Kwaliteitscontrole

  Slechts voor 9.00 €
  Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
  Pour un faire-part sans fausse note !

  Productie & levertijden

  Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
  Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

  2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

  1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

  1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

  Levertijden voor bestellingen
  Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
  DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
  DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

  Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

  Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.

  Nog meer keuze

  Ontdek de andere modellen

  Boekenlegger Vaderdag

  Photorama

  Boekenlegger Kado

  Foto-personaliseerbaar...