Trouwkaarten Eeuwig zoet

Trouwkaarten Eeuwig zoet - Zokaartjes

Deze klassieke huwelijksuitnodiging zal in stijl uw gasten alvast in de sfeer brengen van uw bruiloft. Anijsgroene strepen behangen de buitenkant en de binnenkant van uw personaliseerbare trouwkaart die in het midden verzegeld is met uw persoonlijke tekst netjes omlijst met goudkleurige ornamentjes. In de kaart vind u een verwennerij... De franse Macaron zal vast op het menu staan! Open in het midden is deze kaart net dat beetje anders. U kiest met deze kaart voor een Klassiek maar origineel ontwerp. U kunt deze kaart helemaal aanpassen. De koekjes kunnen plaatsmaken voor een foto van u tweeën, of iets anders natuurlijk!

Symbolisch trouwen

Banketbakkers hebben altijd een groot scala aan lekkernijen speciaal voor uw trouwerij. De Macaron is een feestelijk koekje van amandelpoeder en stijfgeklopt eiwit met suiker. Twee koekjes worden bij elkaar gehouden door een fruitige of crèmige pasta. Het is een plezier om de verschillende en originele smaken op de tong te laten smelten. In Frankrijk zijn de smaken Lavendel en Klaproos bijvoorbeeld erg populair op een huwelijksfeest. De originele zoetigheid en de mooie kleuren zullen u en uw gasten zeker laten zeggen; "Het is alsof er een Engeltje op mijn tong...."

 

Afwerking trouwkaart

Laat ons uw trouwkaarten drukken op parelmoerglanspapier voor een extra luxueuze uitstraling. Ook de tekst aanpassen is een fluitje van een cent. U kunt het lettertype en de kleuren helemaal naar uw hand zetten...
Heeft u al een mooie spreuk voor op een trouwkaart? Een voorbeeld voor een trouwkaart tekst:

Jan en Alice geven elkaar het ja-woord op "datum" 

Dit doen ze graag met u erbij!
U bent uitgenodigd om de plechtigheid bij te wonen op..   om....

  • Trouwkaarten - Eeuwig zoet 10358 thumb
  • Trouwkaarten - Eeuwig zoet 10359 thumb
  • Trouwkaarten - Eeuwig zoet 20898 thumb
10,5x15 cm
profil 25
15x14,5 cm

Tarieven: vanaf €0.84

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering