Viltjes
Cheer Rocking Dad

Cheer Rocking Dad - 0 thumb
Cheer Rocking Dad - 0 thumb
referentie07483-VL0-R
TARIEVEN: vanaf
€18.00
  • Afgeronde hoeken met inzetstuk.
  • Materiaal: MDF kleur Mahoniehout en onderzijde van kurk.
  • Afmetingen onder glas: 10,8 cm
  • Afmetingen inzetstuk: 9,5 cm Hittebestendig
Detail van het artikel

Beschrijving

Foto onderzetter set van 4 voor vaderdag - thema "The Walking Dead - Afgeronde randjes Materiaal: hout Grootte viltje, bierviltje: 10,8 cm Binnenkant: 9,5 cm

Questions fréquentes sur vos objet-photos

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Viltje Kado

Love Christmas

Viltje Vaderdag

Cheers Daddy!

Viltje Vaderdag

Hipster Dad

Viltje Loisirs

Samen erop en eronder

Viltje Kado

Rond viltje