Viltjes
Personaliseerbare viltjes, 4 stuks

Viltjes - Personaliseerbare viltjes, 4 stuks 13401 thumb
Viltjes - Personaliseerbare viltjes, 4 stuks 13401 thumb
referentie04309-VL0-R
TARIEVEN: vanaf
€18.00
  • Afgeronde hoeken met inzetstuk.
  • Materiaal: MDF kleur Mahoniehout en onderzijde van kurk.
  • Afmetingen onder glas: 10,8 cm
  • Afmetingen inzetstuk: 9,5 cm Hittebestendig
Detail van het artikel

Beschrijving

Ontwerp uw eigen viltjes, voor uw interieur, een feestje, uw bedrijf of als cadeau. Deze vierkante viltjes kunnen bedrukt worden met een foto uit uw eigen digitale fotoalbum, of een gescande kindertekening bijvoorbeeld. Kenmerken: Afgeronde randjes Materiaal: hout Grootte viltje: 10,8 cm Binnenkant: 9,5 cm Hittebestendig

Veelgestelde vragen over uw foto artikelen

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Viltje Verloving en Valentijn

Opgang

Viltje Kerst

Kerst viltjes (4 stuks)

Viltje Kado

vierhoeken

Viltje Kado

Hartvormig viltje