Thèmes :

Bedankkaartjes Overlijden

Toon uw emoties met een deelnemingskaart die uw geloof weerspiegelt
Bedankkaarten overlijden: zowel modern, klassiek als met uw eigen afbeelding en vormgeving. Maak eenvoudig zelf de mooiste bedankkaart na overlijden.
Onze bedankingskaarten overlijden worden geleverd met witte omslagen


spinner carteland

Rouwkaarten kiezen en personaliseren met Zokaartjes

Online rouwkaarten maken en laten drukken door Zokaartjes met een persoonlijke boodschap. Ook voor condoleancekaarten, bedankkaarten, deelnemingskaarten kunt u onze modellen rouwkaarten gebruiken. Om de uitvaart persoonlijk te houden kunt u de rouwkaarten personaliseren met de foto's van uw keuze. De online kaartenmaker helpt u bij het maken van deze persoonlijke kaart. Christelijk, islamistisch, joods of universeel zonder religieuze symbolen. Wilt u iemand op zo'n tragisch moment een hart onder de riem steken op een persoonlijke manier dan zijn onze condoleancekaarten ook een oplossing.

De Zokaartjes online kaartenmaker beschikt over een groot aantal illustraties en symbolen om uw kaart te personaliseren. Zo'n dramatisch moment is niet altijd geschikt om eigen tekst te verzinnen dus we hebben al een aantal teksten voor u gemaakt die u kunnen helpen bij het verwoorden van uw gevoelens. De kaarten worden gedrukt op 300 grams dik papier en worden geleverd met bijbehorende enveloppen.