Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart
Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart goedkoop
Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF

Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart

Ref : 00398-DC1-RV
vanaf €1.48 Lees verder
Aanbevolen papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 13 cm x 13 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten met Foto - Mozaiek trouwkaart

Lief trouwkaartje– Zokaartjes

Personaliseerbaar trouwkaartje waarop uw eigen foto's staan. Upload uw leukste of liefste foto's en onze applicatie maakt er automatisch dit strakke design van. De tekst kunt u ook aanpassen. Leuk mozaïek uiterlijk waarin u veel ideetjes kwijt kunt om op een ludieke manier uw huwelijk aan te kondigen...

Bruidsfeest.

Ieder zij eigen trouwreceptie. Uw persoonlijke trouwbeloftes en eigen inbreng is belangrijk. U kunt meerdere mooie foto's kwijt in deze fototrouwkaart. Uw dag moet u goed plannen. Soms nemen mensen een wedding planner in handen. Uw uitnodigingen zijn in het ieder geval in goede handen bij Zokaartjes!

 

Tekst trouwkaartje

Een trouwkaart is mooier met een romantische spreuk, of grappige tekst. Een voorbeeldtekst vindt u op de kaart, of gebruik deze trouwkaart tekst: Mijn lief, mijn leven, mijn alles. Op “datum” gaan wij trouwen Wij hopen dat u erbij wilt zijn Na de ceremonie geven wij een spetterend feest op het strand van Katwijk. nodiging een esthetische illustratie voor het toekomstige paar. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het is zeer belangrijk uw adres te noteren en de datum waarop uw gasten hun aanwezigheid moeten melden. U kunt de huwelijksuitnodiging van uw dromen online genereren via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Kies een papier met textuur om de smaakvolle kant van de uiteindelijke kaart te benadrukken. Vind dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, enz. om uw aangepaste gecoördineerde set te maken. Ontworpen door Aude, zal deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart perfect passen bij alle aanstaande bruiden die dromen van een originele of chique huwelijksceremonie. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodigingskaart past. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Indien u bijkomende informatie wenst, is onze klantendienst 5 dagen per week bereikbaar tijdens de aangegeven openingsuren.

Hier speelde onze grafisch ontwerper met de hot trends om deze huwelijksuitnodigingskaart te ontwerpen. Deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart benadrukt het toekomstige geluk van het bruidspaar en accentueert perfect uw uitnodigingstekst. Met deze aankondiging heeft u voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijksceremonie aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp maken van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier. Kies uw geprefereerde lettertypestijl en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Kies voor een van onze verschillende papiersoorten met textuur om het huwelijksdrukwerk voor een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven nog mooier te maken. Zoek ook accessoires die passen bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodiging voor een perfecte match in uw trouwdecor. Kies deze smaakvolle Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die ideaal zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u vragen hebt over de afwerking: neem contact op met de medewerker van de klantenservice tijdens de kantooruren die op de website worden vermeld.

In actuele stijl biedt deze prachtige huwelijksuitnodiging een chique illustratie voor het toekomstige paar. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. In ieder geval mag u niet vergeten uw voornamen en de datum van uw huwelijk op uw uitnodiging te vermelden! Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksuitnodiging maken. Kies uw meest populaire lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze papiersoorten met structuur kiezen om uw huwelijksuitnodiging te verfraaien en expressie te geven. Vind dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, sticker, menu, etc om uw individuele samenhangende set te creëren. Kies deze esthetiek Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die perfect zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chic. Witte enveloppen worden gratis aangeboden en passen qua formaat bij uw trouwkaart. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gemaakt in ons creatieve atelier in het zuiden van Frankrijk. Onze medewerkers van de klantendienst staan klaar om u te helpen tijdens de op de website vermelde werkuren. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen, zij zullen met plezier al uw vragen over uw huwelijksdrukwerk beantwoorden.

Dankzij het elegante ontwerp wordt uw huwelijksuitnodiging met gemak een ware uitnodiging voor geluk. De stijl en de gekozen kleuren geven uw huwelijksuitnodiging een moderne toon. Met deze uitnodiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw verbintenis aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Het is helemaal aan jullie om de huwelijksuitnodiging van jullie dromen te ontwerpen via onze ontwerpstudio! Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de huwelijksuitnodiging nog mooier te maken voor een van de leukste gebeurtenissen in uw leven. Ontdek dit ontwerp ook gedaald op bruiloft accessoires zoals beurs boekje, stickers, menu, en ga zo maar door om uw aangepaste samenhangende set te ontwikkelen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt testen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksbriefpapier gratis te laten maken. Wij drukken al ons huwelijksdrukwerk op ecologisch papier. Indien u vragen heeft over de afwerking: neem contact op met de account manager tijdens de op de website aangegeven werkuren.

In het huidige ontwerp biedt deze elegante huwelijksuitnodiging een stijlvolle illustratie voor de aanstaande bruid en bruidegom. Deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart zal opvallen door zijn subtiliteit en praktisch nut. Het is zeer belangrijk uw adres en de datum waarop uw gasten hun aanwezigheid moeten bevestigen, mee te delen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, ontwerp en afwerking te kiezen. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer zal de natuurlijke kant van het display benadrukken. Maak uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires bij de uitnodiging te laten passen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Wilt u de kwaliteit van onze huwelijksuitnodigingskaart beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart gratis te genereren. Wij drukken al onze trouwkaarten op ecologisch papier. Als u meer informatie over deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart wilt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Dit elegante huwelijksdrukwerk zal u bekoren met zijn elegantie. Uw gezelschap zal verleid worden door deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die hen uitnodigt om uw geluk voor een dag te delen. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst op elegante wijze benadrukken. Met de hulp van design studio, kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodiging tekst op uw bruiloft uitnodigingskaart. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de vooraf geschreven tekst als voorbeeld. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar euro extra zal het elegante ontwerp van uw huwelijksbriefpapier versterken. Realiseer uw eigen ontworpen briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires te coördineren met de uitnodiging. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart, die geschikt zou kunnen zijn voor een verscheidenheid van gebieden: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, stijlvol. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer instructies wenst, is onze klantendienstmedewerker 5 dagen per week beschikbaar tijdens de vermelde uren.

Hier speelde onze grafisch ontwerper met de trends van vandaag om deze huwelijksuitnodigingskaart te maken. Dit Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart benadrukt het toekomstige geluk van het paar en benadrukt perfect uw uitnodigingstekst. Het is zeer belangrijk dat u uw adres vermeldt en de datum waarop uw genodigden hun aanwezigheid kenbaar moeten maken. Met de hulp van de ontwerpstudio kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier creëren. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld wordt voorgesteld. Kies voor een van onze verschillende soorten structuurpapier om de uitnodiging voor een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven nog mooier te maken. Zoek ook de accessoires die passen bij het ontwerp van deze huwelijksuitnodiging voor een perfecte match in uw trouwdecor. Kies deze stijlvolle Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die ideaal zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Wij proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer informatie wenst over deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart, neem dan contact op met onze klantendienst.

Deze stijlvolle trouwkaart zal u bekoren met zijn gratie. Dit Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart benadrukt het toekomstige geluk van het paar en benadrukt perfect uw uitnodigingstekst. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst prachtig tot zijn recht laten komen. U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken via onze ontwerpstudio door uw favoriete typografie, ontwerp en afwerking te kiezen. Door voor een paar extra euro's een van onze gestructureerde papiersoorten te gebruiken, accentueert u het esthetische ontwerp van uw huwelijksuitnodiging. Zoek onze aanvullende producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Eerlijk boekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten met Foto Mozaiek trouwkaart die geschikt zou kunnen zijn voor zeer veel thema's: Design, landelijke stijl, bohemie

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.