Trouwkaarten reizen New York trouwkaart

Trouwen in New York Stijl - Zokaartjes

Gafe New York Kaart 100% in de sfeer van de Big Apple. Weg van New York of heeft u er gewoon iets mee? Dan is dit model super als trouwkaart, bedankkaart, uitnoding Of gewoon als wenskaart!. Maar de creatieveling maakt er zo een Eifeltoren versie van! Met Carteland kunt u gemakkelijk alle kaartjes aanpassen naar eigen wensen. Vierkant model met 4 individuele kanten. Yes, we can! Wie wil er nou niet trouwen in New York? De zwart wit foto achter uw tekst maakt het af! Enveloppen meegeleverd. Kies voor deze trouwkaart New York!

Symbolisch trouwen in NY

U kunt uw bruiloft volledig laten verzorgen door de zogenoemde wedding planners. Wilt u in een Yellow cab naar de kerk gebracht worden? Uw huwelijk in American Stijl is natuurlijk ook een goed idee in uw tuin in Nederland. Kijk uit naar speciale delicatessen uit New York, Broadway muziek en natuurlijk uw Big Apple wedding cake!"

 

Afwerking trouwkaart

Laat ons uw trouwkaarten drukken met een hoogglansfinish voor een extra stijlvolle uitstraling. Ook de tekst aanpassen is een fluitje van een cent. U kunt het lettertype en de kleuren helemaal naar uw hand zetten...
Heeft u al een mooie spreuk voor op een trouwkaart? Een voorbeeld voor een trouwkaart tekst:

Yes! We can! U bent welkom in New York om onze Yes te horen!

  • Trouwkaarten reizen - New York trouwkaart 10370 thumb
  • Trouwkaarten reizen - New York trouwkaart 10371 thumb
  • Trouwkaarten reizen - New York trouwkaart 19747 thumb

Tarieven: vanaf €0.84

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF