Personaliseerbare-trouwkaarten

Trouwkaarten

Maak uw persoonlijke Trouwkaarten met of zonder foto door een van onze producten uit onze verschillende collecties te selecteren. Maak een originele, chique of creatieve huwelijksaankondiging: kondig het thema van uw ceremonie aan met een huwelijksuitnodigingskaart naar het beeld van uw liefde. Talrijke formaten en ontwerpen stellen u in staat om een uniek huwelijksaankondiging te doen aan uw dierbaren. Van de Save The Date, via de huwelijksuitnodiging, tot de bedankkaart, presenteren wij u een compleet huwelijkscadeau voor uw vakbond. Onze online personalisatietool biedt vele drukmogelijkheden: keuze uit foto's, teksten, kleuren, papier of enveloppen.

spinner carteland

Ja ik wil, mijn eigen trouwkaarten!

Personaliseer uw trouwkaartjes met uw eigen foto's en teksten. Nodig uw vrienden en familie uit met een originele en vooral heel eigen uitnodiging voor het huwelijk. Gebruik foto's uit uw eigen digitale fotoalbum en upload deze in de Zokaartjes kaartjesmaker. Bekijk onze standaard modellen om de mogelijkheden te zien en wees daarna zelf creatief. Op maat en voordelig geprijsd, uniek voor deze unieke gelegenheid, en ook te combineren met een passend bedankkaartje voor na de bruiloft. Verder kunt u het huwelijk ook personaliseren met uw eigen plaatskaarten en menukaarten.

Zokaartjes heeft verschillende modellen trouwkaarten waaruit u kunt kiezen: trouwkaarten met foto's of zonder foto's, traditionele trouwkaarten, bedankkaartjes voor na de bruiloft, en ook samenlevingskaarten.

Trouwkaarten drukken we op 300 grams chloorvrij papier met FSC label. Voor het gemak krijgt u er kosteloos passende enveloppen bij.