Personaliseerbare-trouwkaarten

Maak je trouwkaarten zelf of kies uit onze collecties !

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde aankondiging voor uw bruiloft? Geïnspireerd door de laatste trends hebben onze ontwerpers de collectie huwelijk 2019 ontworpen. Romantisch koppel, chic of boheems, laat u verleiden door onze florale, grafische of vintage accenten. De fijne motieven, originele accessoires en het mooie papier geven aan uw aankondiging een handgemaakt aspect.

spinner carteland

Ja ik wil, mijn eigen trouwkaarten!

Personaliseer uw trouwkaartjes met uw eigen foto's en teksten. Nodig uw vrienden en familie uit met een originele en vooral heel eigen uitnodiging voor het huwelijk. Gebruik foto's uit uw eigen digitale fotoalbum en upload deze in de Zokaartjes kaartjesmaker. Bekijk onze standaard modellen om de mogelijkheden te zien en wees daarna zelf creatief. Op maat en voordelig geprijsd, uniek voor deze unieke gelegenheid, en ook te combineren met een passend bedankkaartje voor na de bruiloft. Verder kunt u het huwelijk ook personaliseren met uw eigen plaatskaarten en menukaarten.

Zokaartjes heeft verschillende modellen trouwkaarten waaruit u kunt kiezen: trouwkaarten met foto's of zonder foto's, traditionele trouwkaarten, bedankkaartjes voor na de bruiloft, en ook samenlevingskaarten.

Trouwkaarten drukken we op 300 grams chloorvrij papier met FSC label. Voor het gemak krijgt u er kosteloos passende enveloppen bij.