Aankondiging trouw

alt_img_title

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde aankondiging voor jullie touwfeest?
Geïnspireerd door de laatste tendensen hebben onze ontwerpers de collectie huwelijk 2017 ontworpen.
Romantisch koppel, chic of boheems, laat u verleiden door onze florale, grafische of vintage accenten.
Fijne motieven, originele accessoires en rijk papier laat toe om uw aankondiging een handgemaakt aspect te hebben. Hier staat liefde centraal: hier wordt het verheerlijkt voor een goede indruk.

Schenk de mooiste uitnodiging

Sinds 1966 is Zokaartjes het bedrijf van referentie voor het maken van aankondigingen on-line. Met ons simpel programma om online te personaliseren alsook de kwaliteit van onze producten geven u een echt comfort van gebruik om uw kaarten voor een geboorte, een huwelijk of gewoonweg bedankingen aan te maken.

Dit seizoen hebben onze creatieve mensen zich overtroffen om jullie exceptionele modellen in het thema van het huwelijk aan te bieden. Zowel geraffineerd als origineel zullen deze modellen uw gasten verbazen.

In een provinciale of vintage sfeer, als folder of hoes zal onze volledig personaliseerbare collectie zich met het thema van uw huwelijk aanpassen. Al onze kaarten bieden een hoge kwaliteit aan dat u zal helpen om een nieuwe pagina van uw leven te schrijven.

Uitnodiging of antwoordkaart

Uitnodiging of antwoordkaart

Heel praktisch zal de uitnodiging u toelaten om uw gasten uit te nodigen op het diner, het avondfeest of op de brunch.

Zeer nuttig om meer informatie mee te geven of een deadline te geven, schuif hem bij uw aankondiging. Harmoniseer het design van uw uitnodiging met uw aankondiging.


Menu en tafelkaartjes

Menu en tafelkaartjes

Elegant, romantisch of landelijk zal de decoratie van uw tafel zoals het gekozen thema moeten zijn. Creëer de sfeer die u wenst door uw menukaarten te personaliseren. Zokaartjes biedt u een ruime keuze aan menukaarten in verschillende formaten en stijlen.

Vrolijk uw tafels op met originele tafelkaartjes of menu’s.


Gepersonaliseerd gastenboek

Gepersonaliseerd gastenboek

Vereeuwig de boodschappen van liefde en vriendschap van uw gasten met een gepersonaliseerd gastenboek. Het team Zokaartjes stelt u een 100% gepersonaliseerd gastenboek voor. Voeg enkele mooie foto’s van uw jeugd toe om een mooie cover van uw boek te maken.

Dankkaart huwelijk

Dankkaart huwelijk

Uw plechtigheid zal voor altijd een onvergetelijke dag blijven voor uw koppel maar ook voor uw gasten. Bedank uw gasten door hen een bedankkaart op te sturen. Gepersonaliseerd met foto’s van de plechtigheid zullen uw bedankingen een mooi souvenir nalaten. Het is van gebruik om uw bedankingen ongeveer een maand na D-day te versturen.

Een ludiek programma voor mooie aankondigingen

ontwerptool

Ons on-line programma werd op maat gemaakt voor het toekomstig paar. Heel gemakkelijk kan u de kleuren, het lettertype en de afbeeldingen van uw keuze aanpassen. Inspireer u van het thema van uw plechtigheid om een aankondiging op maat aan te maken!


Gekleurde omslagen voor een mooie aankondiging

gekleurde-enveloppen

Verzorg uw aankondiging tot in de laatste details met omslagen van hoge kwaliteit. Opteer voor omslagen in taupe, roos of blauw voor moderniteit of voor elegant wit. In 120 gram en alles geleverd in een mooie verpakking.


Een mooie verpakking

cadeauverpakking

Het is altijd vol vreugde en spanning dat men een pakket verwacht... Vol ongeduld zal u wachten om uw aankondigingen te ontdekken ! Vind uw bestelling in een mooie doos met een tof design. Verpakt in een mooie doos verzorgt Zokaartjes uw aankondigingen tijdens de verzending.


Mooi papier voor een prachtige uitnodiging

papier-zokaartjes

Uw aankondiging verdient om op een papier van kwaliteit te worden gedrukt, volledig recycleerbaar en aan de normen FSC en PEFC; Zokaartjes biedt u een ruime collectie aan kaarten : Save the date, uitnodigingen, tafelkaartjes, menu’s en dankkaarten. Voor een mooie harmonie kan u uw kaarten drukken op standaard Cartomat papier of voor een paar euros meer op getextureerd of geiriseerd papier.