Trouwkaarten Aan elkaar

Duifjes voor mijn JA– Zokaartjes

Ludiek vormgegeven kaart die u zelf kunt personaliseren. Geschikt als trouwkaartje, bedankkaartje, uitnodiging en andere gelegenheden. Uitklapbaar model waarmee u kunt spelen zoals in ons voorbeeld. Speel zelf met de tekst maar ook met de kleuren waar u helemaal vrij in bent. Over de foto's kunt u versieringen gebruiken om diepte te suggereren. Uw huwelijksuitnodiging zelf maken is niet moeilijk bij Zokaartjes.

De receptie.

Een huwelijk is uw dag. Uw mooiste momenten wilt u natuurlijk op foto terug zien. Zorg voor een goede fotograaf. U kunt ook kleine camera’s neerleggen die iedereen kan pakken om die speciale kiekjes te krijgen. Uw huwelijksfoto’s zet u dan in een fotoboek bij Zokaartjes.. Wij kunnen uw foto’s ook op een canvasdoek drukken of op andere artikelen. Kijk gerust rond in onze boetiek. ..

 

Tekst trouwkaart

La vie en Rose voor Jos en Rosalinde. Zij gaan trouwen op… en willen graag dat u daarbij bent. Wij hopen dat u uw mooiste pak en jurk aantrekt want wij trouwen op Chateau le Rouge, alwaar een heus bal u wacht.

  • Trouwkaarten - Aan elkaar 10803 thumb
  • Trouwkaarten - Aan elkaar 10804 thumb
  • Trouwkaarten - Aan elkaar 21059 thumb

Tarieven: vanaf €0.84

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering