Trouwkaarten Bloemen op licht beige

Trouwkaartjes Huwelijksbloemen - Zokaartjes

Stijlvol personaliseerbaar kaartje waarop u zelf de inhoud naar eigen hand kunt zetten. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant is er één zijde wit en de andere zijde licht beige. Daarop vindt u illustraties van bloemen. De combinatie van licht beige, wit en rood maakt van dit kaartje een heel open en breed inzetbaar geheel. Ook prima dus als uitnodiging, bedankkaartje etc. Romatisch kaartje waar uw uitnodiging helemaal goed mee aankomt. Enveloppen meegeleverd.

Symbolische bloemen

De bloemen die u kiest op uw feest zhebben hun eigen symboliek. U kunt kiezen voor rozen, deze zijn natuurlijk altijd welkom op een huwelijksfeest. Ook margrieten en viooltjes worden steeds populairder. Uw bruiloft krijgt kleur met onze mooie kaartjes en uw bloemenkeus!

 

Afwerking trouwkaart

Laat ons uw trouwkaarten drukken parelmoerglanspapier voor een extra stijlvolle uitstraling die zich juist mooi combineert met de zachte tinten in deze kaart. Ook de tekst aanpassen is een fluitje van een cent. U kunt het lettertype en de kleuren helemaal naar uw hand zetten...
Heeft u al een mooie tekst voor op u trouwkaart? Een voorbeeldtekst trouwkaart :

Een ontmoeting werd vriendschap vriendschap werd liefde liefde werd trouw

  • Trouwkaarten - Bloemen op licht beige 10530 thumb
  • Trouwkaarten - Bloemen op licht beige 10531 thumb
  • Trouwkaarten - Bloemen op licht beige 19576 thumb

Tarieven: vanaf €0.84

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering