Trouwkaarten De bende

De vrolijke familie- Zokaartjes

Een trouwkaart, blauw met fotovakjes waar u de gezichten van u en uw gezin in kunt laden, die boven getekende dansende poppetjes hangen. Het geheel is een vrolijk dansende familie waarboven de kinderen het aanstaande huwelijk van hun ouders aankondigen. Een huwelijksuitnodiging voor het hele gezin. De kleur van het kaartje is blauw, maar u bent vrij dit aan te passen. Aan de binnenkant ziet u hartjes en plaats om uw uitnodigingstekst te schrijven. U kunt de voorbeeldtekst in het kaartje gebruiken, of u kunt natuurlijk zelf een originele tekst bedenken. Een trouwgedicht is ook altijd leuk.

Trouwen met kinderen

Trouwen als u al kinderen heeft, of als u een samengesteld gezin bent, is extra speciaal. Tijdens de huwelijksceremonie is het een leuk idee de kinderen erbij te betrekken. Ze kunnen wellicht een stukje voordragen, de ringen aangeven of bruidsmeisje en jonker zijn. Denk eraan bij de huwelijksvoorbereidingen de ambtenaar in te lichten over wat uw wensen zijn. Maak veel foto’s van u en uw kroost zodat u na uw bruiloft een paar mooie fotokado’s op onze website maakt!

 

Afwerking trouwkaart

Wij kunnen uw trouwkaarten afwerken met een hoogglansfinish voor een extra mooie look. Ook de tekst aanpassen is heel makkelijk; u kunt het lettertype en de kleuren helemaal aanpassen...
Heeft u al een mooie tekst voor op u trouwkaart? 

  • Trouwkaarten - De bende 10747 thumb
  • Trouwkaarten - De bende 10748 thumb
  • Trouwkaarten - De bende 19666 thumb
profil 16
15x10 cm
14x14 cm

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF