Trouwkaarten Modern Minimalist
Trouwkaarten Modern Minimalist goedkoop
Trouwkaarten Modern Minimalist gratis
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Goudfolie

Trouwkaarten Modern Minimalist

Ref : 07622-RN2-RV
vanaf €1.52 Lees verder
Papier : Cartomat papier
Zeer hoge kwaliteit witg papier, glad en stevig. Matte afwerking. Ideaal voor foto's. Kan naar keuze met een hoogglans of matte coating worden afgewerkt. 300g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • AFWERKING : Goudfolie uitsluitend op de voorkant
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Trouwkaarten - Modern Minimalist
treft, kunt u het beste een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw trouwkaart te verfraaien en expressie te geven. Maak uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires op de uitnodiging op elkaar af te stemmen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Modern Minimalist die geschikt zou kunnen zijn voor een verscheidenheid van gebieden: Design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt uitproberen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Wij drukken al onze trouwkaarten op milieuvriendelijk papier. Indien u meer informatie wenst, is onze klantendienstmedewerker 5 dagen per week beschikbaar tijdens de vermelde kantooruren.

Dankzij zijn lichtheid kondigt u de mooiste dag van uw leven aan met dit glamoureuze huwelijksdrukwerk. Breng een moderne gemoedstoestand naar uw Trouwkaarten Modern Minimalist. Vergeet niet jullie voornamen en trouwdatum op de uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online ontwerpen met onze ontwerptool door uw favoriete typografie, ontwerp en afwerking te kiezen. Verfraai de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Zoek onze andere producten die bij hetzelfde thema passen om een harmonieus huwelijksdrukwerk te creëren. Tentoonstellingsboekje, sticker, menukaart...soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Modern Minimalist die zal passen bij vele thema's zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt uitproberen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op ecologisch papier. Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om u te helpen en te adviseren tijdens de op de website vermelde openingstijden. Wacht dus niet langer om contact met hen op te nemen, zij beantwoorden graag al uw vragen over uw huwelijksdrukwerk.

Dankzij zijn lichtheid kondigt u de mooiste dag van uw leven aan met deze prachtige huwelijksuitnodigingskaart. Deze Trouwkaarten Modern Minimalist zal bekoren door zijn delicatesse en zijn praktisch nut. Vergeet zeker niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijksdag op jullie uitnodiging te vermelden! U kunt de mooiste huwelijksuitnodiging online maken met onze ontwerptool door de typografie, lay-out en afwerking van uw voorkeur te selecteren. Afdrukken op een van onze gestructureerde papiersoorten voor een paar dollar meer benadrukt de natuurlijke kant van het display. Ontdek dit ontwerp ook op bruiloft accessoires zoals beursboekje, sticker, menu, enz, afgenomen om uw persoonlijke set ontworpen voor dit doel te creëren. Soberheid, elegantie en moderniteit kenmerken deze Trouwkaarten Modern Minimalist die geschikt zou kunnen zijn voor talloze thema's: Design, rustieke stijl, bohemien, romantisch, origineel, chic. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt onderzoeken, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksbriefpapier gratis te laten maken. Wij drukken al onze huwelijksuitnodigingskaarten op milieuvriendelijk papier. Als u meer informatie wenst over deze Trouwkaarten Modern Minimalist, neem dan contact op met onze klantenservice.

In het gegeven ontwerp biedt deze prachtige huwelijksuitnodiging de toekomstige bruid en bruidegom een nobele illustratie. Dit Trouwkaarten Modern Minimalist benadrukt het aanstaande geluk van het bruidspaar en brengt uw uitnodigingstekst perfect tot zijn recht. Met deze aankondiging beschikt u over alle ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. U kunt de mooiste trouwkaart online maken via onze ontwerptool door uw favoriete typografie, ontwerp en afwerking te kiezen. Wat de afwerking betreft, kunt u het beste een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw trouwkaart te verfraaien en expressie te geven. Creëer je eigen samenhangende briefpapier voor je bruiloft door de accessoires af te stemmen op de uitnodiging. Kies deze esthetiek Trouwkaarten Modern Minimalist die ideaal zal zijn voor een thema-ontwerp, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel, of chique. Alles is inbegrepen in onze verkoopprijs: Trouwkaarten Modern Minimalist afdrukken en bijpassende witte enveloppen. Al onze huwelijksuitnodigingen worden met zorg gedrukt in ons atelier in de Provence. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de kantooruren die op de website vermeld staan.

Hier heeft onze ontwerper gespeeld met de huidige trends om deze huwelijksuitnodiging te ontwerpen. Breng een smaakvolle gemoedstoestand naar je Trouwkaarten Modern Minimalist. Met deze aankondiging beschikt u over voldoende ruimte om de plaats, datum en tijd van uw huwelijk aan te kondigen, aangevuld met gestileerde grafische elementen. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieus ontwerp van uw uitnodigingstekst op uw trouwkaart maken. Kies uw favoriete lettertype en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de tekst die als voorbeeld is gegeven. Ontdek onze stijlvolle afwerkingen die waarde en verfijning toevoegen aan uw hele creatie. Ontwerp uw eigen briefpapier voor uw huwelijk, waarbij u de accessoires op de uitnodiging op elkaar afstemt. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Modern Minimalist die zal passen bij vele thema's, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw huwelijksuitnodiging past. Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Als u vragen heeft over de afwerking: neem contact op met de medewerker van de klantenservice tijdens de op de website vermelde openingstijden.

Een elegante huwelijksuitnodiging in de gegeven trend zal alle ogen van uw omgeving trekken door zijn tijdloze elegantie. Breng een moderne gemoedstoestand naar uw Trouwkaarten Modern Minimalist. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst nobel presenteren. Met behulp van de ontwerptool kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw huwelijksbriefpapier ontwikkelen. Kies uw meest populaire lettertypestijl en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd op de voorgeschreven tekst als voorbeeld. Kies een papier met structuur om de chique kant van de uiteindelijke kaart te versterken. Maak uw eigen bijpassende briefpapier voor uw bruiloft door de accessoires af te stemmen op de uitnodiging. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Modern Minimalist die zal passen in vele gebieden, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chique. Onze verkoopprijs is inclusief alles: Trouwkaarten Modern Minimalist drukwerk en bijpassende witte enveloppen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te gebruiken uit ecologisch beheerde bossen. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de klantenservice tijdens de openingstijden die op de website vermeld staan.

Een stijlvolle huwelijksuitnodiging in hedendaags design zal alle ogen van uw entourage vangen met zijn tijdloze gratie. Deze Trouwkaarten Modern Minimalist geeft u alle ruimte om uw huwelijk aan te kondigen en ook het programma van de dag aan te kondigen. Vergeet niet jullie voornamen en de datum van jullie huwelijksdag op jullie uitnodiging te vermelden! Met de hulp van de ontwerpstudio kunt u een harmonieuze lay-out van uw uitnodigingstekst op uw trouwkaart ontwerpen. Kies uw favoriete typografie en de passende en eenvoudige woorden, geïnspireerd door de voorgeschreven tekst als voorbeeld. Wat het oppervlak betreft, moet u een van onze gestructureerde papiersoorten kiezen om uw huwelijksbriefpapier te verfraaien en expressie te geven. Creëer je eigen samenhangende briefpapier voor je bruiloft door de accessoires af te stemmen op de uitnodiging. Ontworpen door Aude, zal deze Trouwkaarten Modern Minimalist ideaal zijn voor alle aanstaande bruiden en bruidegoms die dromen van een originele of chique bruiloft. Als u de kwaliteit van ons drukwerk wilt beoordelen, bieden wij u de mogelijkheid om uw eerste huwelijksuitnodiging gratis te maken. Al onze huwelijksdrukwerken worden met zorg gemaakt in onze creatieve studio in Aix-en-Provence. Voor vragen over afwerking: neem contact op met de accountmanager tijdens de op de website vermelde openingstijden.

Dankzij het stijlvolle formaat wordt uw huwelijksuitnodiging gemakkelijk een echte uitnodiging voor geluk. Breng een elegante sfeer in uw Trouwkaarten Modern Minimalist. Het ontwerp van deze aankondiging zal uw aankondigingstekst stijlvol maken. Het is aan jullie om de huwelijksuitnodigingskaart van jullie dromen te maken via onze ontwerpstudio! Accentueer de elegantie van deze uitnodiging door te kiezen voor drukwerk op een van onze papiersoorten met structuur. Maak uw eigen briefpapier voor uw huwelijk door de accessoires op de uitnodiging op elkaar af te stemmen. Soberheid, elegantie en moderniteit beschrijven deze Trouwkaarten Modern Minimalist die zich zal lenen voor vele gebieden, zoals design, landelijke stijl, bohemien, romantisch, origineel en uiteindelijk chic. De witte enveloppen worden gratis aangeboden en hebben het formaat dat bij uw trouwkaart past. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door papier te gebruiken dat afkomstig is uit ecologisch beheerde bossen. Indien u bijkomende informatie wenst, is onze klantendienstmedewerker 5 dagen per week tijdens de openingsuren beschikbaar.

Dankzij zijn lichtheid kondigt u de mooiste dag van uw leven aan met deze uitstekende huwelijksuitnodigingskaart. Dit Trouwkaarten Modern Minimalist zal u bekoren met zijn gratie en bruikbaarheid. Het ontwerp van deze uitnodiging zal uw aankondigingstekst op een gedistingeerde manier presenteren. U kunt de mooiste huwelijksuitnodigingskaart online maken via onze ontwerptool door uw favoriete typografie, lay-out en afwerking te kiezen. Kies een gestructureerd papier om de stijlvolle kant van de uiteindelijke kaart
U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.