Uitnodiging communie jongen Communie design

Communiekaartje klassieke jongen - Zokaartjes

Blauwwitte achtergrond en chocoladebruine balk waarop u de communie-uitnodiging kunt aankondigen. Communiekaart met strak design en personaliseerbare tekst en foto's. Illustraties met Christelijke symbolen maken er een net geheel van. U kunt aan de binnenkant een foto toevoegen als u dat wilt. De rustieke persoonlijke communiekaart voor jongens. U kunt bij Zokaartjes uw eigen unieke kaarten maken.

Hoe maak ik een kaartje?

In onze kaartjesmaker ziet u het voorbeeldkaartje dat u heeft gekozen op onze site Zokaartjes.com. Bovenin in het scherm ziet u de opties per vak dat u heeft aangeklikt. Links in het scherm ziet u de mappen met illustraties en achtergronden die u gewoon kunt overslepen en aanpassen op uw creatie. Veel plezier!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Mij is alle macht gegeven in de hemel en op aarde. Ga, en maak alle volkeren tot leerlingen; doop hen in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, en leer hun alles onderhouden wat Ik jullie geboden heb. Weet wel, Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld.

  • Uitnodiging communie jongen - Communie design 11170 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - Communie design 11171 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - Communie design 18367 thumb
profil 16
15x10 cm
15x10 cm

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering