Uitnodiging communie jongen Communieviering staand

Staande kaart Communiekaart - Zokaartjes

Personaliseerbaar communiekaartje waarop uzelf de foto van uw kind kunt verwerken met onze gratis tool. Versierd met vredesduif en kruis met een moderne vormgeving. Blauwe achtergrond. Een strak communiekaartje voor jongens. U kunt ook heel makkelijk de kleuren aanpassen en de tekst naar uw hand zetten. Uw mooiste foto erop en klaar is de kaartjesmaker!

Wat voor een communiefeestje?

Na de dienst wordt er vaak een communiefeest voor de jongens gegeven. Dit is een goede gelegenheid om al zijn vrienden te leren kennen en om uw familie en vrienden samen te krijgen! Hoe gaat u dat organiseren? U kunt een zaaltje huren, een muziekverzameling opzetten en een grote tafel dekken. Of u kunt lekker thuis gaan eten met uw gasten. Gaat u zelf koken of besteld u lekkere pizza’s? Wel zo makkelijk. Net zo makkelijk als een uniek persoonlijk communiekaartje maken, want deze kaart maakt u helemaal zelf bij Zokaartjes! Zelf kaartjes maken was nog nooit zo makkelijk!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Ik hoop dat u erbij bent! Deze dag is zeer belangrijk voor mij en mijn ouders. Ik heb me er lang op voorbereid en verheugd. De ceremonie begint om 10.00 uur in de Aggenkerk, waarna we bij ons thuis samen van een heerlijke lunch zullen genieten. Naast de uitnodiging en details als tijd en plaats, is het ook leuk een mooie spreuk of een gedichtje op de kaart te zetten. Heeft uw zoon een Bijbeltekst voor de communie geleerd? Wat vindt hij een mooie spreuk? Of vraag hem wat God voor hem betekend en zet dat op de kaart. Zo stond er op een communiekaartje deze tekst: “God is bij mij – Altijd en ik zie hem niet, maar ik voel dat als ik wil Hij mij vasthoudt- Daar word ik blij van” Thomas wil u uitnodigen deel te nemen aan zijn eerste Communie die plaats vindt op.. om… Na de dienst is er een communiefeest in de zaal.

  • Uitnodiging communie jongen - Communieviering staand 10707 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering