Uitnodiging communie jongen Kom ook!

Kom ook! - Zokaartjes

Communiekaart waarop u meerdere foto's kunt plaatsen die automatisch afgerond worden zoals op het voorbeeld. Laat dus drie leuke of symbolische foto's zien van uw kind om hier een heel speciaal communiekaartje van te maken. Bruine strook in dezelfde kleur als de achterzijde van de kaart. Hier kunt u nog tekst aanmaken met uw boodschap aan familie en vrienden.

De Eerste Communie voor jongens

Deze persoonlijke communie uitnodiging is helemaal personaliseerbaar met uw foto’s en teksten. U kunt de kleuren aanpassen en de lettertypes. U kunt ook een tekstvakje toevoegen, een achtergrond motief toevoegen en in onze kaartenmaker vindt u vele illustraties en kaders. Veel creatie plezier!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Ik hoop dat u erbij bent! Deze dag is zeer belangrijk voor mij en mijn ouders. Ik heb me er lang op voorbereid en verheugd. De ceremonie begint om 10.00 uur in de Aggenkerk, waarna we bij ons thuis samen van een heerlijke lunch zullen genieten. Naast de uitnodiging en details als tijd en plaats, is het ook leuk een mooie spreuk of een gedichtje op de kaart te zetten. Heeft uw zoon een Bijbeltekst voor de communie geleerd? Wat vindt hij een mooie spreuk? Of vraag hem wat God voor hem betekend en zet dat op de kaart. Zo stond er op een communiekaartje deze tekst: “God is bij mij – Altijd en ik zie hem niet, maar ik voel dat als ik wil Hij mij vasthoudt- Daar word ik blij van” Thomas wil u uitnodigen deel te nemen aan zijn eerste Communie die plaats vindt op.. om… Na de dienst is er een communiefeest in de zaal.

  • Uitnodiging communie jongen - Kom ook! 10476 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - Kom ook! 10477 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - Kom ook! 19745 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering