Uitnodiging communie jongen Licht groene communie, zoon

Eenvoud en klasse - Zokaartjes

Eenvoud siert deze communiekaart met zijn minimale symboliek en de zachte groene kleur. Uw foto komt op deze manier mooi naar voren. Een mooie zwart wit foto staat mooi in het kader. Uw communie uitnodiging is snel gemaakt bij Zokaartjes.com. Onze kaartjesmaker stelt u in staat de kaart te personaliseren met eigen foto's en symbolen, teksten en kleuren. Gedrukt op 300 grams papier..

Hoe maak ik een kaartje?

In onze kaartjesmaker ziet u het voorbeeldkaartje dat u heeft gekozen op onze site Zokaartjes.com. Bovenin in het scherm ziet u de opties per vak dat u heeft aangeklikt. Links in het scherm ziet u de mappen met illustraties en achtergronden die u gewoon kunt overslepen en aanpassen op uw creatie. Veel plezier!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Mij is alle macht gegeven in de hemel en op aarde. Ga, en maak alle volkeren tot leerlingen; doop hen in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, en leer hun alles onderhouden wat Ik jullie geboden heb. Weet wel, Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld.

  • Uitnodiging communie jongen - Licht groene communie, zoon 11172 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - Licht groene communie, zoon 11173 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - Licht groene communie, zoon 18489 thumb

Tarieven: vanaf €0.63

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering