Uitnodiging communie jongen Om de hoek

Om de hoek! - Zokaartjes

Aparte communiekaart die u zelf kunt aanpassen met een foto van uw kind. Gescheiden door een rozenkrans zijn er 3 grote vlakken die u kunt gebruiken. U kunt dit model kaart ook gebruiken als doopkaartje of als bedankkaart. Gedrukt op hoogwaardig 300 grams papier. Deze kaart wordt extra mooi gedrukt op speciaal papier zoals ons parelmoerglanspapier…

Een communiefeest voor jongens

Na de dienst wordt er vaak een feestje voor de jongen gegeven. Dit is een mooie gelegenheid om al zijn vrienden te leren kennen en om uw familie en vrienden weer te zien! Wat trekt hij aan op deze belangrijke communie dag? Heeft hij al een speciaal communiepak en stropdas? In het ieder geval is zijn communiekaartje uniek, want deze kaart maakt u helemaal zelf! Zelf kaartjes maken was nog nooit zo makkelijk!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Ik hoop dat u erbij bent! Deze dag is zeer belangrijk voor mij en mijn ouders. Ik heb me er lang op voorbereid en verheugd. De ceremonie begint om 10.00 uur in de Aggenkerk, waarna we bij ons thuis samen van een heerlijke lunch zullen genieten. Naast de uitnodiging en details als tijd en plaats, is het ook leuk een mooie spreuk of een gedichtje op de kaart te zetten. Heeft uw zoon een Bijbeltekst voor de communie geleerd? Wat vindt hij een mooie spreuk? Of vraag hem wat God voor hem betekend en zet dat op de kaart. Zo stond er op een communiekaartje deze tekst: “God is bij mij – Altijd en ik zie hem niet, maar ik voel dat als ik wil Hij mij vasthoudt- Daar word ik blij van” Thomas wil u uitnodigen deel te nemen aan zijn eerste Communie die plaats vindt op.. om… Na de dienst is er een communiefeest in de zaal.

  • Uitnodiging communie jongen - Om de hoek 10484 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering