Uitnodiging communie jongen tot Hem

Communiekaart jongen strepen - Zokaartjes

Modern communiekaartje in blauwe tinten, speciaal voor de communieviering van uw zoon. Retrostijl met gekleurde verticale banen en ruimte voor een titel op deze communiekaart. Witte binnenzijde met ruimte voor uw eigen inbreng van foto's en tekst. Mooie kaart met rustige lijnen, klassiek communiekaartje. Zijn foto komt leuk naar voren in dit “verscheurde” kader. Deze kaart is mooi met een hoogglansfinish. Een persoonlijke communiekaart is zo gemaakt. U kunt bij Zokaartjes uw unieke kaarten maken.

Hoe maak ik een kaartje?

In onze kaartjesmaker ziet u het voorbeeldkaartje dat u heeft gekozen op onze site Zokaartjes.com. Bovenin in het scherm ziet u de opties per vak dat u heeft aangeklikt. Links in het scherm ziet u de mappen met illustraties en achtergronden die u gewoon kunt overslepen en aanpassen op uw creatie. Veel plezier!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Mij is alle macht gegeven in de hemel en op aarde. Ga, en maak alle volkeren tot leerlingen; doop hen in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest, en leer hun alles onderhouden wat Ik jullie geboden heb. Weet wel, Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld.

  • Uitnodiging communie jongen - tot Hem 11168 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - tot Hem 11169 thumb
  • Uitnodiging communie jongen - tot Hem 18392 thumb

Tarieven: vanaf €0.63

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering