Uitnodiging communie jongen Turquoise en bruidsuiker

Speelse Communiekaart - Zokaartjes

Strak communiekaartje in turquoise blauw met afbeeldingen van bruidsuiker en u kunt er uw eigen foto of foto's aan toevoegen met onze gratis applicatie. Sierlijke titel om aan uw familie en kennissen te sturen. Witte enveloppen krijgt u er gratis bij. Ook te gebruiken als bedankkaart, boeklegger, menukaart, u kunt uit verschillende formaten kiezen.

Bruidsuikers op een Communie?

Voor Plechtige communievieringen als het Heilige Vormsel wordt er communiesuiker gegeven als teken van de hernieuwing van de doopbelofte. Dit communiesuiker heeft een andere vorm dan doopsuiker. Dit communiesuiker wordt ook wel 'hosties' genoemd, omdat het een ronde vorm heeft. U kun took gewoon doopsuikers geven, want het is de vernieuwing van een doopgelofte. Het is ook de eerste keer dat uw kind in de kerk een hostie zal ontvangen. U geeft een communiesuiker aan de gasten, om hen te bedanken voor de kadootjes en hun aanwezigheid. Natuurlijk heft u mooie foto’s gemaakt en die zet u bij Zokaartjes op een mooie bedankkaart, of communiebedankjes. Zelf kaartjes maken was nog nooit zo makkelijk als bij Zokaartjes!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Ik hoop dat u erbij bent! Deze dag is zeer belangrijk voor mij en mijn ouders. Ik heb me er lang op voorbereid en verheugd. De ceremonie begint om 10.00 uur in de Aggenkerk, waarna we bij ons thuis samen van een heerlijke lunch zullen genieten. Naast de uitnodiging en details als tijd en plaats, is het ook leuk een mooie spreuk of een gedichtje op de kaart te zetten. Heeft uw zoon een Bijbeltekst voor de communie geleerd? Wat vindt hij een mooie spreuk? Of vraag hem wat God voor hem betekend en zet dat op de kaart. Zo stond er op een communiekaartje deze tekst: “God is bij mij – Altijd en ik zie hem niet, maar ik voel dat als ik wil Hij mij vasthoudt- Daar word ik blij van” Thomas wil u uitnodigen deel te nemen aan zijn eerste Communie die plaats vindt op.. om… Na de dienst is er een communiefeest in de zaal.

  • Uitnodiging communie jongen - Turquoise en bruidsuiker 10711 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering