Uitnodiging communie meisje Bruidsuikers roze

Bruidsuikers communiesuikers- Zokaartjes

Leuk communiekaartje met bruidsuikers en roze kleuren voor de communieviering van uw dochter. Personaliseerbaar communie kaartje waarbij u de tekst bijvoorbeeld op de communie bruidsuikers kunt plaatsen. Strakke binnenkant met standaard zwarte tekst en roze tekst. Natuurlijk personaliseren van uw kaartje is heel makkelijk te doen. Uw kaartje persoonlijk maken doet u in onze kaartjesmaker. Makkelijk en snel. Pas de tekst, de kleuren of het lettertype aan.

Wat is een lentefeest?

Soms is er geen reden voor een communie feest als de familie niet Catholiek is. Een lentefeest is dan een mooi alternatief om de mijlpaal van 7 lentes te vieren. Bij Zokaartjes kunt u naast uw communie uitnodiging ook de tafelkaarten menukaarten en communiebedankjes bestellen. Geheel gepersonaliseerde kaarten voor elke gelegenheid. Uw communie feest wordt een succes met uw goede voorbereiding. Wat gaat u eten op uw lentefeest?

 

Communie tekst

U kunt onze kaartjes helemaal zelf maken kaarten maken is een fluitje van een cent. Laat u inspireren door onze voorbeeldkaarten of begin met een leeg sjabloon. Uw creatie is de beste. Heeft u een voorbeeldtekst nodig? Begin met de aankondiging “Alice haar Eerste Communie vindt plaats op.. Datum” geef dan het tijdstip aan en eventuele andere details. Is er na afloop een communie feest? Voor een lentefeest kunt u een iets modernere tekst gebruiken. Fleur passeert haar 7 lentes dit jaar, dat willen we uitgebreid met u samen vieren. Een groot tuinfeest wordt georganiseerd op…. Om…. Fleur verheugd zich er erg op en we hopen dat u er bij kunt zijn!

  • Uitnodiging communie meisje - Bruidsuikers roze 11176 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Bruidsuikers roze 11177 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Bruidsuikers roze 18400 thumb

Tarieven: vanaf €1.08

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering