Uitnodiging communie meisje
Bruine tinten fotokaart eerste communie

Uitnodiging communie meisje - Bruine tinten fotokaart eerste communie 12705 thumb
Uitnodiging communie meisje - Bruine tinten fotokaart eerste communie 12706 thumb
Uitnodiging communie meisje - Bruine tinten fotokaart eerste communie 19341 thumb
Uitnodiging communie meisje - Bruine tinten fotokaart eerste communie 12705 thumb
Uitnodiging communie meisje - Bruine tinten fotokaart eerste communie 12706 thumb
Uitnodiging communie meisje - Bruine tinten fotokaart eerste communie 19341 thumb
referentie03469-RN2-RV

vanaf €1.08 (meer weten)

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 12 cm x 16,7 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
meer weten

Detail van het artikel

Beschrijving

Bruin en lief kaartje- Zokaartjes

Een stijlvolle communie kaart om de communie van uw zoon of dochter mee aan te kondigen. De bruine communiekaart met ornamentjes heeft een klassieke uitstraling. Uw persoonlijke communie uitnodiging is helemaal perfect met een mooie foto van uw kind. Roze tinten en bruin gaan altijd heel mooi samen. Een communie is een soort lentefeest en dus is een communiefeest een leuk idee om de dag af te sluiten. Uw eigen persoonlijke uitnodiging maken bij Zokaartjes is een fluitje van een cent!

Eerste lentefeest

Een communie wordt meestal in de lente gevierd. Bloemen en frisse kleuren passen daar mooi bij. De jongeren werken hard om de communie tekst goed te onthouden. Het is een passage, een stap in het leven van een Christen. U kunt uw kind betrekken bij het kaartjes maken. Samen in onze kaartenmaker de kleuren aanpassen, een afbeelding toevoegen en een foto uitkiezen. Het hoort allemaal bij groot worden!

 

Communieteksten

Wilt dat wij uw communie uitnodiging printen op parelmoerglanspapier voor een extra zachte glans? Of kies voor een hoogglansfinish voor een luxe glans. U maakt een kaartje helemaal zelf met onze personaliseer tool! Ook de tekst kunt u aanpassen en dit is heel simpel; u kunt het lettertype en de kleuren helemaal personaliseren...
Heeft u al een mooie tekst voor op uw persoonlijke communie-uitnodiging? Communie tekst: “Op 15 juni zullen we de eerste communie van onze dochter Isobel om 10.00 uur in de grote kerk vieren. Wij zouden het erg waarderen als u daarbij aanwezig kunt zijn. Na de dienst is er een communiefeest voor Isobel in onze tuin.”

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Aankondiging Communie

Miskelk

Aankondiging Communie

Wit lint

Uitnodiging Communie

suiker communiekaartje

Aankondiging Communie

Als twee visjes

Aankondiging Communie

Trouw aan God