Uitnodiging communie meisje Communie à la carte

Lief communiekaartje roze meisje- Zokaartjes

Op een achtergrond van paisley druppel motief staat een foto van uw dochter gedrukt. Een oudroze kader staat scheef om de beweging te benadrukken. Uw tekst in het wit om iedereen uit te nodigen op haar eerste communie. Deze communiekaart is helemaal personaliseerbaar zodat uw persoonlijke communiekaartje bij iedereen in de smaak valt.

Een lach en een traan

De voorbereiding communieviering is vaak lang en uitgebreid. Uw dochter studeerd haar taakjes, en u bereidt een feestje voor en nodigt iedereen uit. Is het een verassingsfeest? Of weet ze er al vanaf en verheuigd ze zich op haar grote dag? In het iedergeval komt vast iedereen, want u heeft de glimlach van uw kind op deze lieve persoonlijke kaart gezet die niemand kan weerstaan!

 

Mijn eigen Communiekaart

Wij kunnen uw communie-uitnodiging afdrukken op parelmoerglanspapier voor een extra zachte glans. Als u liever een andere kleur wilt? Pas het kaartje aan! Ook de tekst kunt u aanpassen en dit is heel simpel; u kunt het lettertype en de kleuren helemaal personaliseren...
Heeft u al een mooie tekst voor op uw persoonlijke communie-uitnodiging? Een voorbeeldtekst: “Bij dezen wil ik u uitnodigen voor het communiefeest van Jezebel op 4 december om 16.00 uur in Hotel de Langzaal. Kunt u a.u.b. aangeven of u erbij wilt zijn? Wij verheugen ons op uw komst!.”

  • Uitnodiging communie meisje - Communie à la carte 10697 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering